Škoda Octavia 4 RS TSI- Tanev

Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2020
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Аватар
YYakovliev

Почетен член

Гараж: Superb III Facelift L&K, 2.0 TSI, EA888 Gen.4, TVS Stage-1+, 426 PS, 561 Nm

Мнение от YYakovliev »

@bega4kata, мисля че сребърното няма да й ходи, защото за разлика от моята кола, която има черни елементи примесени с хром, неговата има чисто черни доминиращи елементи и то не малко:

Изображение

Отделно антрацитените джанти на моята са почти едно към едно с боята и според мен са се утрепали едно за друго. Според мен добавянето на още един цвят, в съвкупност със специфичния цвят на неговата кола - сребърното просто няма да се върже. Антрацит може и да седи добре, но трябва да се насложи и да се гледа. Ето виж дори как седи тъмна джанта със сребърен кант, кликни да се уголеми снимката (на мен лично не ми харесва и това като цветове, камо ли да е цялата сребърна):

Изображение
bega4kata написа: 26.11.2020, 22:40:44 обиждаш ме,моля
не съм искал
[smilie=kiss3.gif]

Колата е много яка, цветът е уникален, всичко е гръм! Собственикът ще си преценя кое го кефи и кое не. Той още не я е настъпил, а тука му разчертахме бъдещето за години напред.
[smilie=sarcastic.gif]
тема коментари: viewtopic.php?f=37&t=3706 | тема проект: viewtopic.php?t=4340
Аватар
lubomirov1985

Škoda Мод

Гараж: 1. Mercedes - Benz W164, Edition 10 - 320 cdi 4matic
2. Land Rover Freelander 2.0 TDI

Мнение от lubomirov1985 »

Mного е яка, колега. Много безаварийни километри и незабравими емоции.
Бирата е божествена напитка!
Доставя ти удоволствие и когато влиза и когато излиза!
Аватар
smoke

Škoda Ентусиаст

Гараж: >
Octavia II 2.0 TDI-PD BKD
Octavia 4 RS 2.0 TSI DSG

Мнение от smoke »

Tanev, Стана ли ясно защо го няма звука? В ценовата листа никъде не пише нищо за звук.
Tanev

Шкода Новак

Мнение от Tanev »

Все още няма никой никаква идея защо го няма тоя звук уж бил премахнат защото нещо си някакав бъг в sos бутона някакви такива глупости [smilie=ireful1.gif]
Tanev

Шкода Новак

Мнение от Tanev »

Иначе като мнение за колата вече стана на 10 000 км и нямам никакви оплаквания доволен съм по сервизна акция ми смениха мултимедията въпреки че мойта си работише без проблем това е за сега което мога да кажа и дай боже да се появи от някъде тоя звук [smilie=sarcastic.gif]
Аватар
smoke

Škoda Ентусиаст

Гараж: >
Octavia II 2.0 TDI-PD BKD
Octavia 4 RS 2.0 TSI DSG

Мнение от smoke »

@Tanev Много странно. Би трябвало Еуратек все пак да знаят (или да имат начин да питат в Шкода и поне да изяснят) дали трябва да има звук и кога.

Във всеки случай проблемът не е свързан с DCC, както предположи някой. Преди 2-3 дена бях в Еуратек, за да питам за разни неща и питах и за този звук. Казаха ми, че звукът не е обвързан с наличието на DCC, преди няколко дена били издали на клиент една O4 RS без DCC и тя си била имала този звук.

Иначе с тази SOS система четох, че имало масови проблеми (още от началото през 2017 г. та и досега) в доста коли на VAG, не само в Шкода, и май още не са решили генерално проблема, та е възможно и да има някаква връзка, ако този звук по някакъв начин влиза в колизия с механизма на тази система за разпознаване на извънредна ситуация. Дано да намерят и отстранят проблема.
Аватар
BlackPearl

Site Admin

Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2

Мнение от BlackPearl »

@Tanev,
Виждам, че колата е на обява ?
Каква е причината ако не е тайна, познати от Силистра имат интерес.
Изображение
Tanev

Шкода Новак

Мнение от Tanev »

Причина няма просто ще си купувам друг автомобил (колата е в гаранция до 2025 год.)
Публикувай отговор

Обратно към “Octavia IV”