Аз съм с нея от година - две и съм адски доволен.
Край на времето за реклама.
Само това ползвам от 2- 3 години ще стане. От Кауфланд си го взимам, а като е на прИмоция се зареждам с повечко и пръскам яко. Топи всичко. Не помня от кога не съм чег'рътал лед сутрин
На Wurth купих преди миналата зима, 500мл шишенце с ръчна пръскалка. Върши чудесна работа, за една зима стига, гледам ми е останало на дъното още малко течност. Предполагам има още доста марки предлагащи подобни , пристеснявах се да не развали лак, боя..., но нямаше проблеми.sasho написа: 28.11.2020, 17:36:06 Щото да не отварям друга тема, ама някой пробвал ли е тия спрейове за размразяване на стъкла, доколко са ок и доколко не са спирт с пръскалка? Че дойде времето на стърженето сутрин, което не ми е любимо, не мисля, че на някой е и се чудя доколко мога да си го спестя.
Аз за поредна година купувам от лидл, струва 4лв. С едно шише изкарвам сезона. Мирише малко кофти, но се свиква.sasho написа: 28.11.2020, 17:36:06 Щото да не отварям друга тема, ама някой пробвал ли е тия спрейове за размразяване на стъкла, доколко са ок и доколко не са спирт с пръскалка
Обикновено така става, и продължава да мръзне докато не се затопли прозореца отвътре. Особено ако има вятър е много трагична ситуацията.nmnikolov написа: 28.11.2020, 22:04:39 Бях чел преди, че ако се обере с предните чистачки има вероятност пак да замръзне като тръгнеш.