Škoda Octavia 4 RS TSI- Tanev
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Pijomir
- Гараж: O3 FL 1.4TSI Style 2018г.
Много добре изглежда това VRS. Нормалната четворка не ми допада, но това е друго нещо. Честито и безаварийно. ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
„Времето е наркотик, твърде много от него убива.“
-
Sec8200
- Гараж: под наем
малеее на първата голяма снимка отпред - направо паднах колко е добра!
за тоя изкуствен звук - хич да не ти дреме, в Бришкода нон-стоп ходеха да махат първо резонатора като ги купеха.
карай я така, ако решиш после й сложи истински звук и отвън да има
за тоя изкуствен звук - хич да не ти дреме, в Бришкода нон-стоп ходеха да махат първо резонатора като ги купеха.
карай я така, ако решиш после й сложи истински звук и отвън да има
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Само коментираме!BlackPearl написа: 26.11.2020, 17:23:45 Сега, да не стане малко като в другата тема, той колегата си е преценил, харесала му е, купил си я е.
И кво стана,пак Октавия е май най-доброто предложение на пазара.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

- Sawyer
- Гараж: ///
Много добре изглежда колата. В този цвят и с черен пакет - комбинацията е 

Да се кара безаварийно и с много кеф
Да се кара безаварийно и с много кеф
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
Това е факт,и никой не е твърдял,че няма да еbega4kata написа: 26.11.2020, 17:56:33 И кво стана,пак Октавия е май най-доброто предложение на пазара.
Ама я направиха:"Същата фашкия в нова опаковка"
На какво отгоре да искат повече пари?Двигател ли,задвижване ли.......
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
На този матов цвят каквито и светли джанти да сложи ще е грозно според мен. Евентуално нещо матово, но пак е под съмнение.
Така си е огън колата, със здраве да се кара!
Така си е огън колата, със здраве да се кара!
Бееееее.....
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
Жестока е! Само газ да даваш!
- YYakovliev
- Гараж: Superb III Facelift L&K, 2.0 TSI, EA888 Gen.4, TVS Stage-1+, 426 PS, 561 Nm
Колата е много яка. Да те радва дълго време!
Сребърни джанти на тази цветова гама ще е върха на циганията. Евентуално антрацит, но и това е под въпрос, защото има доста доминиращи черни елементи по нея.
И направи наистина една хубава фотосесия с по-високорезолюционни снимки.

Сребърни джанти на тази цветова гама ще е върха на циганията. Евентуално антрацит, но и това е под въпрос, защото има доста доминиращи черни елементи по нея.
И направи наистина една хубава фотосесия с по-високорезолюционни снимки.

тема коментари: viewtopic.php?f=37&t=3706 | тема проект: viewtopic.php?t=4340
- slavkoff
- Гараж: подземен
- Обратна връзка:
Гръм и мълнии! Стелт изтребител! Да си я караш със здраве, безаварийно и бързо да я разработиш, че тя си иска натискане.
Относно джантите, двутонови джанти в стил Exteme или Gemini ще й отиват най-много. Аз като гледам и сега се предлагат нови двутонови - Altair 19'' и Comet 18''. Тъй че, имаш голям избор, това да ти е проблема
Относно джантите, двутонови джанти в стил Exteme или Gemini ще й отиват най-много. Аз като гледам и сега се предлагат нови двутонови - Altair 19'' и Comet 18''. Тъй че, имаш голям избор, това да ти е проблема
VRS
- bobo80
- Гараж: Oktavia 3 VRS TDI DSG
Mercedes-Benz W212 350CDI
Дейба, че ме вкарвате в мисли по време на криза. Ще взема да си изтрия профила в този форум. То само разходи са ми произлезнали от четенето му.
Шегичка!!!
Мене пък ме вълнува размера на гумите, че в описанието на нивото пише 225/45/18 а до скоро това си беше размер на Скаута. Такъв ли е наистина размера.
Шегичка!!!
Мене пък ме вълнува размера на гумите, че в описанието на нивото пише 225/45/18 а до скоро това си беше размер на Скаута. Такъв ли е наистина размера.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Да,по голям диаметър са вече колелата. И поради тази причина, изглеждат още по тънки ,а от другата страна по балонни.
19-ката като е и черна, изглежда като 18-ка.
@YYakovliev, Върха на циганията???Джантата на една кола, трябва да е красива и да изпъква. Черното няма как да изпъкне.Ти защо не си взе черни?
Аз имам самочувствието,че естетически добре се справям по отношение на авто дизайн,обиждаш ме,моля![kiss3 [smilie=kiss3.gif]](./images/smilies/kiss3.gif)
19-ката като е и черна, изглежда като 18-ка.
@YYakovliev, Върха на циганията???Джантата на една кола, трябва да е красива и да изпъква. Черното няма как да изпъкне.Ти защо не си взе черни?
И твоятя кола и тази за която става въпрос са сиви.YYakovliev написа: 26.09.2020, 20:42:28 @bega4kata, доста добро предложение, благодаря. Нямат антрацит обаче - черните не ме кефят
Аз имам самочувствието,че естетически добре се справям по отношение на авто дизайн,обиждаш ме,моля
GUNTER SERVICE

- Sev
- Гараж: Karoq 2.0 TDI 4х4 DSG
FIAT 500
- Pijomir
Джантите са си супер и тичат на черните елементи.
Колата ми харесва много.
Ей сега в Дружба седя и гледам една О4 комби с моя цвят. Ми, не е лоша, ама нищо особено визуално. Адски много прилича на моята като силует, само отзад малко по издута. Говоря странично погледнато. Интериорът не ме грабва изобщо, но седалките са адски удобни. Чудя се дали не мога да си взема за O3-ката ми такива...![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
От друга страна, VRS направо кърти като визия. Интериорът все така не ми допада особено, но екстериорът ме оставя без думи. А реално разликата между нормалната и спортната, уж, не са толкова големи. Ама тая муцуна е един път...![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Колата ми харесва много.
Ей сега в Дружба седя и гледам една О4 комби с моя цвят. Ми, не е лоша, ама нищо особено визуално. Адски много прилича на моята като силует, само отзад малко по издута. Говоря странично погледнато. Интериорът не ме грабва изобщо, но седалките са адски удобни. Чудя се дали не мога да си взема за O3-ката ми такива...
От друга страна, VRS направо кърти като визия. Интериорът все така не ми допада особено, но екстериорът ме оставя без думи. А реално разликата между нормалната и спортната, уж, не са толкова големи. Ама тая муцуна е един път...
- redalex
- Гараж: i3
Не мога да разбера как така се изказвате кое е хубаво, кое не, кое е отвратително и тн субективни неща... на всеки му харесват различни неща.
Интериорът и по-точно таблото и воланът и за мен са доста спорни, ама колата си има вид и е кефеща.
Сега само трябва да се намери решение със звука на спортния режим и всичко е ток и жица.
Интериорът и по-точно таблото и воланът и за мен са доста спорни, ама колата си има вид и е кефеща.
Сега само трябва да се намери решение със звука на спортния режим и всичко е ток и жица.
- Pijomir
Е, именно... Всеки изказва субективното си мнение. На болшинството не им допада визията на О3 FL, а мен ми харесва и то четиорчието ѝ...