Разград - лудогорските орли!
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- PVV
- Гараж: Skoda Octavia Super - 1963г. ELIŠKA
Skoda Superb 2.5 TDI - 2003 г. Бегача
Благодаря на всички присъствали на срещата! Ей, хора чудесни сте! Направо не повярвахме, колко желаещи има да ни дойдат на гости. Премиерите направо къртеха. Венко, тоз Супърб ме остави замислен. Не можах да се нагледам на красоти. Яко си побъбрихме, похапнахме, попийнахме , обикаляхме като улави колите и пак на масата. Нямате спирка ей. Искам да изразя специални благодарности на ssiliev за помощта на барбекюто. Без него трудно щяхме да се справим. Боби, благодаря за подаръка- вече само с тази кърпичка ще мия Елишка. Пък ти ще помагаш.
Доктора докара с фурията половин футболен отбор, които тренираха успешно и на тревата и на масата. Имахме и две бебета , които забелязах успешно се учиха да ядат лук. Или поне едното. След това не искаше беберона. Камерата ме издъни със снимките, половината не стават, но пък видеото е станало. Затова пускам само него и Ви желая приятно гледане.
http://vbox7.com/play:ba8b4cc3c9
http://vbox7.com/play:ba8b4cc3c9
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Архимандрит Дионисий
- Гараж: SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 280 к.с.
Старата любов:
SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 190 к.с.
SKODA OCTAVIA 1.4 TSI
150 к.с.
Има достатъчно снимков материал, но ще го кача в понеделник като се прибера във Варна.
-
Dochev_1Z5
- Гараж: Octavia 1Z5 2.0 TDI
Браво на грил майсторите!! Беше страхотна среща - прекрасно време и страхотна компания!

- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC
Разград за пореден път доказаха защо ги наричат Орлите! Достойно домакинство шампиони!
Боби, ракията ми оцеля ли?![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Боби, ракията ми оцеля ли?
TSI Team
- micyri
- Гараж: пенсионирана бегачка Škoda Octavia 1.8 20V AGN 125 PS
Škoda Octavia Combi 2.0 TDI DSG 140 PS - Обратна връзка:
Поздравления!
При вас е винаги яко.
Благородно ви завиждам.
п.п Пламене ,знаеш ли как ще ти ходи един Суперб 3![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)
При вас е винаги яко.
Благородно ви завиждам.
п.п Пламене ,знаеш ли как ще ти ходи един Суперб 3
![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)
- bobi-rz
- Гараж: Skoda Superb I 1.8T 150PS TST-racing
Благодарности на всички,които уважиха мероприятието
Страхотни коли,страхотни хора.Дано на новите колеги да им е харесало и пак да дойдат.Супърба и бялата Лауринка са перфектни,Фурията е без коментар
Малко поозорихме ssiliev на барбекюто,ама нали той ни е градски-справи се отлично.Само нямаше истинска шкода,но ще се поправим на следващата сбирка. Емо,жените почти я изпиха ракията ти,но остана май нещо ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Страхотни коли,страхотни хора.Дано на новите колеги да им е харесало и пак да дойдат.Супърба и бялата Лауринка са перфектни,Фурията е без коментар
Малко поозорихме ssiliev на барбекюто,ама нали той ни е градски-справи се отлично.Само нямаше истинска шкода,но ще се поправим на следващата сбирка. Емо,жените почти я изпиха ракията ти,но остана май нещо - PVV
- Гараж: Skoda Octavia Super - 1963г. ELIŠKA
Skoda Superb 2.5 TDI - 2003 г. Бегача
Запалихме ти фитила . От тази секта отърване няма. Представи твоята красавица в отделна тема, пък и срещите тепърва предстоят. Облизва ли се още бебешока за лук.Dochev_1Z5 написа:Браво на грил майсторите!! Беше страхотна среща - прекрасно време и страхотна компания!![]()
- ivand911
- Гараж: Fabia1 1,4TDI 80HP '06
- Обратна връзка:
То е ясно ,че нищо не може да се сравни с разградските срещи на Пчелина. Гостите бяха посрещани с пита и с шарена сол.
- The Hooligan
- Гараж: FreakOBoost
Големи сте! 

Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
- La Furia Roja
- Гараж: Skoda Octavia V/RS APR Stage 3 IS38, Skoda Octavia Scout, Harley Davidson Fat Boy 2019 FLFBS
- Обратна връзка:
1.Чудесни хора
2.Чудесни коли
3.Чудесно място
4.Колкото срещи на Пчелина, толкова пъти ще правя всичко възможно да съм там.
5.Нямаше проблеми с неравностите,никъде не опря колата,въпреки Айбаха по самата поляна и подхода към нея,който е макадам.Напразно свалих четирите деца на пристигане преди поляната още на пътя
На тръгване бях пълен и пак без грижи.
6.Някои Скоклести РС колеги съвсем пък няма да имат проблеми,така че да заповядат следващия път или както се казва ............НИ СЪ ПРИТИСНЯВАЙТИ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
2.Чудесни коли
3.Чудесно място
4.Колкото срещи на Пчелина, толкова пъти ще правя всичко възможно да съм там.
5.Нямаше проблеми с неравностите,никъде не опря колата,въпреки Айбаха по самата поляна и подхода към нея,който е макадам.Напразно свалих четирите деца на пристигане преди поляната още на пътя
6.Някои Скоклести РС колеги съвсем пък няма да имат проблеми,така че да заповядат следващия път или както се казва ............НИ СЪ ПРИТИСНЯВАЙТИ
@bega4kata каза:
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
-
Dochev_1Z5
- Гараж: Octavia 1Z5 2.0 TDI
Отворихме кутията на пандора в събота - за мялкия за лук(днеска продължихме на същата тема с голям апетит), а за мен - лудогорските орли!!
- ssiliev
- Гараж: Octavia 1 FL 1,9 TDI ASV (1U5)- "Бабичката"
Karoq SL 1,5 TSI ACT DXD (NU7) - "Младежа" - Обратна връзка:
Напълно подкрепям мненията на колегите до сега. Само ще добявя, че очаквах нещата и атмосферата да се получат добре, а то какво стана - превъзходна среща и чудесно прекарано време за мен и сина ми (хлапето в 9 часа вечерта заспа, друга вечер в 11 не мога да го накарам да си ляга).
На бат' Пламен и на Боби ще кажа, че бих се поозорил ако ще обслужвам 3-4 барбекюта сам, а аз само помагах в случая. В допълнение - кеф ми е било пък и се чувствам в свои води някак си на Пчелина
. Страхотни домакини сте, спор няма. Благодаря ви за чудесната среща и разнообразния уикенд, който си изкарах. Благодаря и за забравената от мен дъска ![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
На бат' Пламен и на Боби ще кажа, че бих се поозорил ако ще обслужвам 3-4 барбекюта сам, а аз само помагах в случая. В допълнение - кеф ми е било пък и се чувствам в свои води някак си на Пчелина
![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
- bobi-rz
- Гараж: Skoda Superb I 1.8T 150PS TST-racing
За другата среща отново на линия 

- ssiliev
- Гараж: Octavia 1 FL 1,9 TDI ASV (1U5)- "Бабичката"
Karoq SL 1,5 TSI ACT DXD (NU7) - "Младежа" - Обратна връзка:
Благодарско и за стикерите под рег. номер. Вече са си на мястото.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- pechatara
- Гараж: Октавия 1 AHF chiptuning bega4kata
- Обратна връзка:
Останах възхитен от видяното! Така се посрещат гости, може да "копираме" за събора!
Хвала на всички замесени в тази прекрасна среща!
Хвала на всички замесени в тази прекрасна среща!