Впечатления от сервизите, които посещавате за вашата любима Шкода. Теми на Партньорите на СНЦ ШФБ
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
претърпях лек инцидент с колата (Шкода Супърб 3) и се налага да влезне в сервиза за ремонт (боя на някои детайли, подмяна на други детайли като броня и стопове) и се чудех кои от двата сервиза на ЕТ в София е по-добре да закарам колата. Като цяло хич не съм фен да ми пипат в колата сервизите които аз не съм избрал лично, че винаги има проблеми като забравени пластмаси за които я ти кажат я не, грешно монтирани детайли, изпочупени щипки и тн - като цяло мърлячи са на повечето места,ама се налага заради каското
Та в тази връзка ако някой може да даде съвет и да сподели мнение дали в Дружба или в Надежда да им дам колата. Знам , че примерно боята не я правят при тях, а някъде на външен сервиз я карат, но все пак цялата галимация с разкачане и тн къде би могло да се извърши с минимален брой щети.
kograman написа: 25.11.2020, 11:23:35
по важноито е да видиш, кой под изпълнител ще я прави, а не кой ще я приеме и прати до него.
Дали ще ми я дадат в ЕТ тази информация? И дори да ми я дадат как да знам кой е ОК и кой не ? Също така искам да ми сменят стоповете ако може и иги имат налични по-скоро и докато чакам час за боята да си карам колата, че иначе без стопове тегаво и препдолагам стоповете ако ги имат ще ги сменят в ЕТ- та затова и питам кой сервиз е по-добре да си играе с колата ми
Не вярвам да стане тази врътка, да сложат стоповете и да си я караш, ама питай. За другото пак ги питай.
Аз техни доверени сервизи в София не съм ползвал, и не мога да кажа нищо.
Someone's opinion of you does not have to become your reality
kograman написа: 25.11.2020, 11:32:20
Не вярвам да стане тази врътка, да сложат стоповете и да си я караш, ама питай
Поне с друга марка автомобил пак в Алианц е ставало - частично приключват поръчката и така можеше и затова се надявам да стане и сега. Иначе ако могат да ме вземат след два месеца за боя е безумно да ми стои колата на трупчета. Ще питам де и ще видя.
Здравей
при щета, която е за боя след като я заведа, обаждам се до Ветек, защото съм доволен как работят, разбирам се кога да закарам колата и изобщо не оставям в ЕТ. В ЕТ казвам само, че искам да е при тях и съм се разбрал с Ветек.
odo написа: 25.11.2020, 11:45:53
Здравей
при щета, която е за боя след като я заведа, обаждам се до Ветек, защото съм доволен как работят, разбирам се кога да закарам колата и изобщо не оставям в ЕТ. В ЕТ казвам само, че искам да е при тях и съм се разбрал с Ветек.
Ще може ли контактите на Ветек и понеже има и фарове да се монтират предполгам, че това вече става в ЕТ
Аз директно звъня на Ветек. Възлагателното го взимам на името на Еуратек, но даже не им звъня - от сервиза си се разбират.
Важно е да им кажеш, че си към Еуратек, ще те вземат по-бързо. Буквално ми бяха казали веднъж че ще ме вземат края на месеца(беше началото) или следващия, но като споменах Еуратек ме приеха след 2 дни...
Pijomir написа: 25.11.2020, 13:45:37
Аз директно звъня на Ветек. Възлагателното го взимам на името на Еуратек, но даже не им звъня - от сервиза си се разбират.
Важно е да им кажеш, че си към Еуратек, ще те вземат по-бързо. Буквално ми бяха казали веднъж че ще ме вземат края на месеца(беше началото) или следващия, но като споменах Еуратек ме приеха след 2 дни...
Това и направих , чух се със сервиза и те ще си движат всичко помежду си - също така ми казаха, че те ще си изпишат от ЕТ стопове и други части и те ще ги монтират на място. Единственото нещо което трябваше да им изпратя е номера на поръчката. И казаха, че ако стоповете са налични, другата седмица още могат да ме вкарат за боя и ремонт което мен ме устройва като срок (бих казал доста по-бързо от очакването ми).
Като писах, че съм се чул с човека от Ветек (Велизар мисля се казваше) беше някъде към 15:00. В последствие към 16:30 ми се обади , че всъщност стоповете ги има налични в ЕТ и ми каза, че може да ме вземе веднага. Колата вече е в сервиза - при приемането видя, че още един детайл е пострадал който не е описан от Алианц. Сам пое инициативността да се оправя с ЕТ и Алианц. Засега съм много доволен от отношението и скоростта на действие - добра индикация, че вероятно и качествено ще си свърши работата.