Махаш климатроника. Той е на 4 болта торкс.
Горната жабка е на щипки. Напъваш отпред вляво и вдясно нагоре.
Това USB отзад е с ОЕМ VW вход. 80 см е.

Въпросът е какво има Алпайна ? Епъл кар плей така и не проработил, Андроид ауто също, блутута не иска да се перва с Андроид 10. Няма ютуб, няма Waze. Има навигация на Том Том. Камерата предаваше като от Нокиа с фенерче. Без линии.
Като човек имал и ползвал RNS-510 - смея да твърдя, че качеството на музиката не е кой знае колко високо, даже бих казал е доста ниско. Навигацията също не е кой знае колко удобна вече, предвид факта, че след (не помня точно) коя година вече - картите за източна и за западна Европа са разделени и не можеш да ги имаш едновременно на харда.
Видяха ми се еднакви като размер. Отказах се да ги размествам. Друго ми хрумна. Поръчах снощи разни неща. Като дойдат и се разхвърлям ще пиша пак. Благодарности на всички, които се включиха със съвети.zloQQ написа: 16.11.2020, 02:53:15 крайните бутончета имат различна форма мисля. Виж като ги местиш, дали ще паснат на други места
Може и аз да бъркам, но т'ва се вижда като махнеш рамката. Иначе отпред си изглеждат еднакви. Чакаме снимки значи от теб скороkalata написа: 16.11.2020, 18:15:08 Видяха ми се еднакви като размер. Отказах се да ги размествам. Друго ми хрумна. Поръчах снощи разни неща. Като дойдат и се разхвърлям ще пиша пак. Благодарности на всички, които се включиха със съвети