Сеат
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
optimax
- Гараж: Шкода Октавия 2 Комби 1.9тди 4х4
Фолксваген Пасат комби 2.8 V6 4моушън
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
Сеат
Как глупости бре?
Я глей кво става:
https://m.mobile.bg/details/11605103128260799
https://m.mobile.bg/details/11599198962304256
Коли в гаранция
И ДДС то на първата да сложиш.......
76к е 310 4х4 според мен.Поне при Атека и Форментор,пърео тях представиха.Но.....пак са много пари,за теснолинейка
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Сеат
Off topic: Иване, не съм съгласен.
Октавия МК3 ФЛ 245 коня струваше 57-60хиляди.
Октавия МК4 245коня струва 65. За тези пари получаваш- по-добра медия(уж) и виртуален кокпит следващо поколение, лед , ДСГто, по-добър интериор и седалки и като цяло уж : новото си е ново и вървим технически към по-добро.
Цената на О4 за мен НЕ Е много по-надута спрямо О3 ФЛ.
Купрата, беше ясно,че е удари поне 75 палки (мое мнение).
Интересно ми е, какво ще предлага и какво ще се доплаща
Голфарата ако е 80 ще е много интересно....
П.С: Меган ФЛ РС и той като го натовариш ще иде на 80.
П.С: Мерца е много добре!
Октавия МК3 ФЛ 245 коня струваше 57-60хиляди.
Октавия МК4 245коня струва 65. За тези пари получаваш- по-добра медия(уж) и виртуален кокпит следващо поколение, лед , ДСГто, по-добър интериор и седалки и като цяло уж : новото си е ново и вървим технически към по-добро.
Цената на О4 за мен НЕ Е много по-надута спрямо О3 ФЛ.
Купрата, беше ясно,че е удари поне 75 палки (мое мнение).
Интересно ми е, какво ще предлага и какво ще се доплаща
Голфарата ако е 80 ще е много интересно....
П.С: Меган ФЛ РС и той като го натовариш ще иде на 80.
П.С: Мерца е много добре!

- igeorgiev82
Сеат
BlackPearl, извъртя ми думите
Говоря САМО за мотор и задвижване.Там....нещо ново?DSG,кое ново?Колата е много конкурентна спрямо това,което предлага.ОК.Мани медии седалки,шаренийки и т.н.т
Говоря САМО за мотор и задвижване.Там....нещо ново?DSG,кое ново?Колата е много конкурентна спрямо това,което предлага.ОК.Мани медии седалки,шаренийки и т.н.т
Последно промяна от igeorgiev82 на 14.11.2020, 22:45:52, променено общо 1 път.
- bobo80
- Гараж: Oktavia 3 VRS TDI DSG
Mercedes-Benz W212 350CDI
Сеат
Какво им товарите толкова на тия каляски. Тук идеята е да караш, караш, караш, да трещи генерация, да свирят гуми. Само климатик ми трябва и удобна седалка.
Виждам до една година тук поне 5-6 човека да се похвалят с по един Меган РС най-смислената оферта на този етап.
Виждам до една година тук поне 5-6 човека да се похвалят с по един Меган РС най-смислената оферта на този етап.
- igeorgiev82
Сеат
bobo80, е ние(без мен де,щот аз съм с миксер
)
Не ги държим под бурки,ами си ги караме всеки ден.Все пак и доза комфорт трябва да има.
Не ги държим под бурки,ами си ги караме всеки ден.Все пак и доза комфорт трябва да има.
- igeorgiev82
- BlackPearl
Сеат
По принцип е така, ама новото си е ново. Все нещо ще са пипнали, доработили, няма да са сложили "старата техника". Леко поне ще са я пипнали. (мое мнение).
На мен ми е интересно с ръчната кутия, колко ще е цената, защото ако е 60к си е перфектна.
Защото при излизането на РСа го имаше- ръчка или автомат.
Но, както казах: Интересно ми е на Купра Леон ценовата листа / какво предлага и екстрите.
@bobo80, ми като те кефи, вземи си Меган?
П.С: Меган РС както казах фейслифт , като го натовариш и ще мине и той 80к, че и повече.
Аз също съм фен на Мегана, но това е по скоро- уикенд кар. Да си я изкараш и да отскочиш да караш по хубави планински пътища или проходи, писта и тн.
В ежедневен трафик и по пътища/магистрала в (стоково състояние) отстъпва като комплексна концепция на Октавията/ГТИ и Леона/Голф Р.
То и ХюМдая е много готин с много настройки, ама и той почва от 60, грешка - от 70к.
. Малък хечбег.... и той ли е оферта? Заради една гърмяща генерация?
На мен ми е интересно с ръчната кутия, колко ще е цената, защото ако е 60к си е перфектна.
Защото при излизането на РСа го имаше- ръчка или автомат.
Но, както казах: Интересно ми е на Купра Леон ценовата листа / какво предлага и екстрите.
@bobo80, ми като те кефи, вземи си Меган?
П.С: Меган РС както казах фейслифт , като го натовариш и ще мине и той 80к, че и повече.
Аз също съм фен на Мегана, но това е по скоро- уикенд кар. Да си я изкараш и да отскочиш да караш по хубави планински пътища или проходи, писта и тн.
В ежедневен трафик и по пътища/магистрала в (стоково състояние) отстъпва като комплексна концепция на Октавията/ГТИ и Леона/Голф Р.
То и ХюМдая е много готин с много настройки, ама и той почва от 60, грешка - от 70к.

- digitalundgrd
- Гараж: CUPRA ST 300 4Drive
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo
Сеат
Оп
През телефона съм и за това съм изпуснал
@BlackPearl,
През телефона съм и за това съм изпуснал
@BlackPearl,
Последно промяна от digitalundgrd на 14.11.2020, 23:48:39, променено общо 2 пъти.
- BlackPearl
Сеат
@digitalundgrd, Иван ги пусна преди 2 страници
.
Интересно е, това дали е за хибрида.
Пропуснал съм, но дали ще има ръкичак на хеча? Или ще са само ДСГ.![music [smilie=music.gif]](./images/smilies/music.gif)
Интересно е, това дали е за хибрида.
Пропуснал съм, но дали ще има ръкичак на хеча? Или ще са само ДСГ.

- igeorgiev82
Сеат
Добре е оборудвана Купрата(310к.с.)малко неща има да се добавят.
Но въпреки това цената е много солена за автомобил от такъв клас![pleasantry [smilie=pleasantry.gif]](./images/smilies/pleasantry.gif)
Имам на предвид,автомобил който да съчетава семейното със умерения спорт(нали е това идеята на туй комби)
Както казах в темата на VW,за близки до тези пари има Артеон 280к.с.4х4,който е класи над Сеат.И ако му боднеш Рево stage1,отиваш на перфектна голяма семейна кола с 360к.с![music [smilie=music.gif]](./images/smilies/music.gif)
Но въпреки това цената е много солена за автомобил от такъв клас
Имам на предвид,автомобил който да съчетава семейното със умерения спорт(нали е това идеята на туй комби)
Както казах в темата на VW,за близки до тези пари има Артеон 280к.с.4х4,който е класи над Сеат.И ако му боднеш Рево stage1,отиваш на перфектна голяма семейна кола с 360к.с