Сега да спомена и другата драма
Когато вдигнахме колата на подемник за да сменим заводските пружини с тея които взех от
@Kaloyan_vRS, видяхме че скоростната кутия леко сълзи без да капе по пода. Дойде време за сервизна смяна на маслото. След като я огледаха от сервиза се разбрахме да уточним ден в който да отида и ако трябва да се сеали, за да се реши какво да се прави. Хубаво ама почна пандемията, след това нац.среща, тур, ангажименти, писта Дракон и тн. През цялото това време и здраво каране, нямаше никакви други симптоми. Най-накрая се разбрахме за 26.10 сутринта да отида и да я почваме от някъде. След сумати снимки, закачане за някакви данни, към 17:30ч чехите казаха да се остави колата и да се разглабя кутията. То хубаво ама аз как ще се прибера.
@Kaloyan_vRS, предложи да ми даде неговата бегачка, но те ми дадоха един Камик тестовак, който щяха да дойдат след 2-3 дена да си го вземат и да ми дадат някоя друга оборотна колица
В петък ми звъннаха да ми кажат, че всичко е добре с кутията, няма стружки и тем подобни
но опръстника ( или там както се казва ) на допълнителната помпа за маслото изпуска
Частите, а именно нова помпа и капак на мехатроника, са поръчани, понеже чехите искат да им се прати моята помпа за да си я изследват защо така изпуска.
В понеделник 9.11 ми звънят и ме молят на следващия ден да отида да им върна Камика и да ми дадат новия Кодиак, дизеляк с ръчки
В сряда частите са дошли и ако не утре ( Петък ) то понеделник се надявам да си взема бегачката с подновена частично кутия, ново масло и свързващи елементи като болтове и тем подобни, и да раздам доволно по Карандила
![music [smilie=music.gif]](./images/smilies/music.gif)