Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Имал си шанс, преди да влезеш за първи път във този форум
Сега вече е късно. Аз кола още нямах, но вече знаех, че ще има Revo, рано или късно
Ходи си оправи колата, няма какво да го мислиш. Стейдж 1 си е просто поправяне на грешките на фабричния софруер
YYakovliev написа: 12.11.2020, 18:11:21
Смея ли да попитам Stage 2 на Рево прави ли се
Цецо от D-Bros е РЕВО дилър.
Като си закараш колата, ще ти каже какво и що.
Освен това за твоя мотор има в момента само Стейдж 1 видим.
Ако има друго в дилърският панел , Цецо ще каже.
ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
Реално погледнато, ти ме попита дали знам кой е Дилър на ТВС, дали го познавам.
Отговорих ти и мача свърши
Реално погледнато ако не те бях питал щях да съм вътре с 2к+ лв и незнайно кви драми със стейдж 2 на мотор и 2+ driveability на кутия
Благодаря ти за което.
В тоя ред на мисли,само тоя прошляк ли предлага ТВС софт?
Той е представител само.
Сега, реално погледнато той няма общо със софтуера. Нито го мисли нито го пише.
Работата му е да прати коректно инфо какво искаш и после да ти го запише.
Не е задължително да имаш проблеми.
ТВС не е лош вариант