Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
stefan L написа: 08.11.2020, 16:27:37
Коя година е Аудито?
2013
ЦецоNOL написа: 08.11.2020, 16:55:55
"И като завършех карах едно Ауди А6 3.0 TDI, 650 NM с 21 ичнови джанти и огромни гуми."
99,99% че е бил Вагон Ресторанта на Дюнерджията със съмнително потекло
*21 цола, кви инчове ме гонят...
Е няма кой друг да, самият той извърши и диагностиката. Даже накрая вика дюзите са перфектни, на Аудито са по-зле. Много върви тая неговата кола, адово е. Сега ме облъчва с ремапи за Супърба и не знам до кога ще издържа на напрежението.
Боцкай и едно Рево Мен това което ме спира засега, че ДСГ-то не съм сигурен какво да го правя след ремапа на двигателя.
На твоят авер Аудито, къде му е правен софта?
Последно промяна от kograman на 08.11.2020, 17:39:21, променено общо 1 път.
Someone's opinion of you does not have to become your reality
Не я е пипал, колата е сток - 3.0 BiTDI V6 (313 кс) - това е двигателя до колкото разбрах. Дори ремап не е правил. Повече съм впечатлен от въздушното окачване и 21 цоловите джанти - колата возеше по-мазно и комфортно от Супърб-а. Дори и на спорт, отново беше ОК! Не можех да повярвам каква е разликата. Аз за първи път карам кола на въздушно, може би затова се впечатлявам толкова.
Утре оставям колата да видят този switch central locking, който пречи на заключването вътре и сензора за чистотата на въздуха какъв му е проблема. Дано не се налага да давам много пари, че тоя месец не е добре...
Абе пичове, имам един въпрос, да си кажете мнението, че аз не знам какво да мисля.
Оставяш колата сутринта около 9:00 на майстор със запазен час, колата съответно е първата, по която той работи. Понеже проблема трябва да се локализира и да се сметнат труд и части, се разбирате да се обади, като това се случи. Вече отива 16:00+ часа, обаждане няма. Аз започвам да се чудя колата там ли ще нощува, проблеми ли има някакви, оправя се в момента без да знам колко струва, общо взето какво се случва? Сега да почакам още малко и да звъня да си избистря тия въпроси или да си чакам майстора, както сме се разбрали? Аз ли имам грешни очаквания (и трябва да си търся сам информацията) или сервиза трябва да държи клиентите си информирани за подобни неща, било то и да не са открили все още причината за проблема?
YYakovliev, Специално за самото отваряне и виждане къде е проблема мисля, че половин ден е предостатъчен.
YYakovliev написа: 11.11.2020, 16:05:24
Оставяш колата сутринта около 9:00 на майстор със запазен час, колата съответно е първата, по която той работи.
Запазен час за прием на колата, но няма гаранция, че ще е първа ако от вчерашния ден са останали коли, то те ще са преди твоята.
Работиш за чужда фирма, явно и такива очаквания имаш към нашите ...
Я не се напрягай за глупости, звънни им и ги питай какво става, колата е при вас от сутринта, има ли проблем някакъв и готово
YYakovliev, Може пък да са решили да ти позвънят след ,като напълно са локализирали и решили проблема ,обаче поне пък би било коректно да те държат в течение относно напредъка ,за да си плануваш и ти деня ,особено пък ,ако имаш нужда от колата в даден момент.