Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Аз като говоря, че колите са до 2000 г. Ми се смеят хората, новото си било ново.. Дрън дрън! На моето 22 годишно полуизгнило бмв скоро му смених оригиналните 20 годишни кормилни щанги! Иначе и ние сме сменили вече няколко помпи гаранционно на 2.0 тди и една на 1.8 тси 180 к.с. Дизеловата има ел. Муфа, която променя дебита на помпата, за да може да загрява бързо колата. Тази муфа блокира в затворено положение най - често и колата почва да грее.
DSC_0904.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
bega4kata написа:
За съжаление вече колите не се правят от инженери,а от икономистчета.
Май ще се окаже така наистина. На мой приятел миналата пролет му се пукна панорамият таван на чисто новия към оня момент Beetle R-Line без абсолютно никаква причина. Явно не е бил поставен добре и е имало някакво напрежение. Отваря нашият задната врата и... прас, няма стъклен таван.
Та... чупят се новите коли. Докато са в гаранция са само разправии, след това или сменяш с нещо ново (пак гаранция), или към разправиите се добавят и здрави удари по месечния бюджет.
Сега всичко трябва да се развива бързо и да е по-добро и по-еФтино! Времето за тестване и разработване е малко, защото непрекъснато има подобрения и нововъведения. В случая един добър 2,0 ТДИ се прецаква от нова ел. помпа.
bega4kata написа:
За съжаление вече колите не се правят от инженери,а от икономистчета.
Май ще се окаже така наистина. На мой приятел миналата пролет му се пукна панорамият таван на чисто новия към оня момент Beetle R-Line без абсолютно никаква причина. Явно не е бил поставен добре и е имало някакво напрежение. Отваря нашият задната врата и... прас, няма стъклен таван.
Та... чупят се новите коли. Докато са в гаранция са само разправии, след това или сменяш с нещо ново (пак гаранция), или към разправиите се добавят и здрави удари по месечния бюджет.
Към това може да прибавим и факта, че официалните представителсва рядко пропускат да те разочароват и нещата стават "манджа с грозде"
Предстои ни закупуване на два служебни автомобила.
Поради съобразяването с бюджета и възможностите за N1 4+1, колегата ми се спря на Октавия Комби 1.6 TDI-CR 110 к.c., DPF, 5M.
Аз трябва да избирам между:
- Октавия (liftback) 1.6 TDI-CR, 110 к.c., DPF, 5M
- Октавия (liftback) 1.4 TSI, 150 к.c., 6M.
Шофирам около 20 000 км на година - 30% градско / 70% извънградско.
Моля за съвет - 1.6 TDI-CR, 110 к.c. или 1.4 TSI, 150 к.c.?
Динамика ми трябва дотолкова, доколкото би ми дала сигурност по-бързо да изпреваря и да си се прибера в лентата. Визирам ситуации със стръмен нагоре път, кола пълна с пътници, багаж/стока. Такъв опит имам с дизели 1.6, 90 к.с. и 1.5, 75 к.с.
Затова не мога преценя дали 1.6 TDI-CR, 110 к.c. ще е ОК в това отношение.
Динамика при 1.6 TDI НЯМА. Сигурност при изпреварване 1.4TSI ще даде със сигурност!
1.4TSI е перфектен избор при Оctavia. Икономичен, с възможност за изкл.на половината цилиндри, тих и бързо загряващ(голямо предимство зимата)!
от тези двата и аз бих избрал 1.4 TSI като оптимум.Но ако добавиш 2.0 дизел (има N1), бих избрал него,особенно за дълго каране както ти предвиждаш извънградско. Ще ти горе колкото 1.6.
1.4 е по бърз и по динамичен при ускорение от място.
1.4 При извън градско каране е малко кофти. При скорост 90-110 км/ч на 6 предавка ако ти се наложи да изпреварваш няма никаква сила в мотора и трябва да смъкнеш поне две предавки. Докато при 1.6 дизела на 5 няма проблеми има достатъчно тяга и мощност да изпревариш нормално.
Най-добре тествай и двете коли и прецени сам.
Ако има възможност за 2.0 150к.с това е най-добрия избор.