Всички други марки автомобили, мотори, камиони и т.н.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Новото Volvo V60 2018
Двигатели: D3, D4 - Diesel с мощност 150 и 190 PS; T6 Бензин 310 PS;
Следва и хибрид T6 340 PS, T8 - 390 PS.
Цени в Германия от 40,000 Евро.
Новите комбите на марката са ненормално красиви.
От Словения нататък са често срещана гледка. По нашите ширини не мисля ,че ще са най-продаваните семейни автомобили.
Ще организирам Волво форума за обща сбирка. Имам човек от тях. На НИМ се събират. Ще разгледаме и ще пипнем на живо. Направо и с Клубчето може да се видим
И аз харесвам Volvo от край време и следя какво се случва с тях.Новото S/V60 е готино.Лошото е,(поне за мен ),че цените са много преиум.Иначе са пионерите в системите за безопасност.