Търсих тема, която да е сходно с моя проблем, но не намерих, затова пускам. Нов съм във форума, извинете ме, ако има такава тема.
Имам Октавия 2.0 2001 с АГУ. Преди две седмици спрях да заредя и след това нямаше палене. Завърта, пали и изгасваше веднага. Та, пътна помощ.. сервиз.. От сервиза казаха, че колава давала грешака в датчика на коляновия вал, сменили го и пак не искала да запали. Оказа се, че на места имало слаби връзки, зачистили ги и колата пали, но казаха, че колата има и друг проблем, но не се навивали да се захванат.
Взех си колата и забелязах следния проблем - като загрее и покарам повечко, спирам на светофар и колата изведнъж изгасва като се рестартира всичко. И така доста пъти го направи. Забелява се някой път като изгасва стрелките на таблото да започнат да треперят. Та, днес сутринта карах, спрях пред нас и после няма палене. Изглежда всичко е наред, но като завъртя ключа и нищо. Бензинова помпа работи, пробвах дали клемите на акумулатора са добре - добре са. В София нямам почти никакви инструменти и не мога да разглобям.
Някакви предположения какво може да е? Или къде в София да намеря някой да е готин и да разбира?
Благодаря предварително