Помощ за покупка на Superb III Combi 190 TDI

Всичко за Шкода Супърб, произведен от 2015г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
joro_kem

Škoda Ентусиаст

Гараж: Octavia I Tour 1.9 TDI Octavia III FL 2.0 TDI

Мнение от joro_kem »

Е как не казваш, че е скапана??? Прочети си предишните мнения! Всъщност, колко човека пишете от този профил?
Аватар
Rangel

ŠKODA MASTER

Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1

Мнение от Rangel »

Не ми обяснявай кво си написал, аз мога да чета. Това, което правиш не е коректно спрямо колегата, като няма кво да кажеш или не искаш да го кажеш подминаваш и траеш. Викаш не е скапана, само му обясни как е купил уморена и убита от бой кола и това го разбра от някаква трошлива част!
Аватар
todor87

Škoda Racer

Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁

Мнение от todor87 »

@bega4kata, стига рева Е.
Не те харесват, палец надолу [smilie=pardon.gif]
Колко човека трябва индиректно да ти кажат, че пак не си запознат добре със случая(пипани ли са сензорите), пък пак много лалаш.
Пък и квалифицираш на хората колите. Забрави за твоя кютук, дето му сваля три пъти скоростите, еН брой дюзи смени и накрая не можа да си го ремапнеш сам.... [smilie=sarcastic.gif]
Ама така е...амнезия... [smilie=fool.gif]

А относно колегите майстори...по-добре не ги "защитавай"!
Мечешка услуга им правиш [smilie=pardon.gif]
Последно промяна от todor87 на 17.10.2020, 19:15:48, променено общо 1 път.
Аватар
kras4o

Škoda Фен²

Гараж: Superb Scout Diesel, 2021

Мнение от kras4o »

bega4kata написа: 17.10.2020, 15:22:10 Те за 3 години я смляли от каране,той си мисли,че перфектната кола си купил. [smilie=sarcastic.gif]
Това е нормално каране за Германия. Ханс работи на 100 км от селото си. Всеки ден върти по 200-250км, като добавиш викенди и отпуска и ей ги 60 000 на година. И да колата му е перфектна по снимки. Доколкото знам си майстор и знаеш автопарка в родината, как се поддържа. Поправите, ако бъркам, за колите дето идват при теб . Не вярвам че повече от 10% от твоите клиенти си да хвърлят парите дето колегата нари покрай тая.
current: Изображение
ех: Octavia 3, 2.0 TDI.
Аватар
zloQQ

ŠKODA MASTER

Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA
Обратна връзка:

Мнение от zloQQ »

bega4kata написа: 17.10.2020, 18:27:48 Добре де,защо пък трябва да се казва.
Защото казваш, че знаеш от какво е :)
Ако не беше драснал тези редове, когато се включи - никой нямаше да те пита и да се чуди, защо траеш в последствие. А е нормално ако знае човек да каже, за да може най-малкото, хората с подобни автомобили да имат едно на ум. Принципно е нормално НЕ САМО ДА СЕ СМЕНИ (каквото и да е), а и да се открие причината за случващото се, за да няма повторно прецакване. Пък и нали е автомобилен форум - хората тук се интересуват от всички, което се случва с колите им.
До някъде те разбирам, че траеш заради разни дразни и закачки с други тук, но ако наистина е така, изобщо недей да пускаш мухата и да изчезваш. В крайна сметка, човека в тази тема изобщо не е наясно с личните Ви дрязги и отношения и няма нужда да научава дори. Между другото - адски банално вече става с тая тема - верно се насраха сума ти теми!

todor87 написа: 17.10.2020, 19:14:15 Пък и квалифицираш на хората колите. Забрави за твоя кютук, дето му сваля три пъти скоростите, еН брой дюзи смени и накрая не можа да си го ремапнеш сам....
Ама така е...амнезия...
Е как да не си е ремапнал той бре? Толкова коли прави, пък личната си да не успее...? Странно ми се струва деб@... Честно!
Аватар
todor87

Škoda Racer

=>Revo Stg_2 killer😁

Мнение от todor87 »

zloQQ написа: 17.10.2020, 19:30:36 Е как да не си е ремапнал той бре? Толкова коли прави, пък личната си да не успее...? Странно ми се струва деб@... Честно!
Еми, ако не го е срам да си каже [smilie=pardon.gif]
Иначе го ремапна, даже аз му давах инфо за стойности, защото на братовчеда Пасата го ремапнахме с Рево софт. Дидо разпитва....ама греда...
Аватар
dimibo

Škoda Ludicrous

Гараж: Супърб 2, 2.0 TDI
Октавия 2, 1.9 TDI
V10

Мнение от dimibo »

Еее Тоше, не е до срам, просто понякога като не може то не може и това е.

И аз разбирам от няколко марки телефонни централи, но от други не разбирам и съответно не се и хващам да ги програмирам, има си други разбираши хора и като има нужда ги пращам на другите хора.

Човек не може от всичко да разбира.
Günter Stg 1
Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196
Обратна връзка:

Мнение от bega4kata »

Той Тодор си ги приказва преиначено на макс [smilie=sarcastic.gif] Не съм могъл [smilie=sarcastic.gif] Аз толкова много съм направил.....Това са най масовите бе.И твойта дето съм правил е такава.
Няма проблем. Аз също като сиромах човек,купих на жената втора ръка кютюк.
И нормално,да има проблеми [smilie=pardon.gif] Дърта кошница,не съм си я карал аз,а някой си там бай х*й. Макар и на 60 000 км,притискателя беше леш.Кой знае кво са дърпали или къде са го мъчили....Хубава кола и на малко километри никой не продава. Малко са тея [smilie=sarcastic.gif]
96% са пребити от каране автомобилите втора ръка.Тоя Суперба,както и моя кютюк,са в това число.
Това не ОЗНАЧАВА,ЧЕ НЕ СТАВАТ ЗА КАРАНЕ за напред,но факта,че са утрепани от каране остава.
GUNTER SERVICE
Изображение
ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Аватар
ЦецоNOL

Агент на ДС

Гараж: SKODA KAMIQ 1.5TSI MONTE CARLO 2024 - МРАЗКО
POR(N)SCHE CAYMAN GTS 4.0 718 2023 - YELLOWSTONE
AUDI A6 C5 ALLROAD - КАМИОНА
Обратна връзка:

Мнение от ЦецоNOL »

bega4kata написа: 17.10.2020, 18:49:10 А глупостите на Цецо,че на 170 000 е по-добре от на 30 000, не са за коментиране.
Айде не ми квалифицирай мненията глупости и ала бала, че пак ше трият.
Написал съм при какви условия.
И да по-добре да се кара една кола , отколкото да й носиш цветя всяка неделя....... [smilie=sarcastic.gif]
Изображение
ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
Аватар
Цецо75

ŠKODA MASTER

Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH

Мнение от Цецо75 »

Как на 170к да не става за каране бе, аз по нова кола не съм имал досега. И всичките съм им обърнал по още толкова.

Апропо, според мен колкото повече я караш по магистрала и я убиваш от бой, толкова по-малко ще се препича тоя датчик. Щото той се пече от DPF-a. А кога пече DPF-a - когато регенерира. А кога най-често регенерира - като се кара бабешката/градско.
Бееееее.....
Аватар
todor87

Škoda Racer

=>Revo Stg_2 killer😁

Мнение от todor87 »

bega4kata написа: 17.10.2020, 20:02:46 Той Тодор си ги приказва преиначено на макс Не съм могъл Аз толкова много съм направил
Направил си, ама чужди...
А за чуждите се разбра, че те боли фара, "така е при тунинга" нали....
Ама, като е твойта е друго, за това и си я върна в стоков вариант, нещо егт-то високо ти дойде или пак "преиначавам"... ;)
miroslav_r

Škoda Фен²

Гараж: Octavia 2.0 tdi AZV

Мнение от miroslav_r »

И сега какви изводи трябва да си направим всички, които сме чипосали в сервиз Гюнтер?
Тъкмо се чудех къде да закарам още една кола да я чипнат леко.
Аватар
kalata

Škoda Ludicrous

Гараж: Octavia 2 Elegance 2.0 TDI-PD DSG, 2007

Мнение от kalata »

Аз моите съм си ги направил. Той човека си ми написа директно, че като съм си правил тунинг, да съм бил знаел, че ще се счупи турбото след това. Ама тогава като ми тунингова колата нищо такова не ми каза. И моята си беше още нова тогава, не беше пребита от бой и опечена. Така стават нещата при тунинга каза той.
"Ако виждаш дървото, което ще уцелиш след малко, това се нарича недозавиване; ако само го чуваш и усещаш, значи става дума за свръхзавиване" - Walter Röhrl
miroslav_r

Škoda Фен²

Гараж: Octavia 2.0 tdi AZV

Мнение от miroslav_r »

Това е несериозно.
Всичко си има допустими граници.
Ако сте я напомпали много сигурно е нормално да се чупят разни неща.
На мен ми обясниха, че всичко е направено сейфти и няма да има ядове. Ама то се оказа, че моята каляска е била пипана преди това.
Аватар
kalata

Škoda Ludicrous

Гараж: Octavia 2 Elegance 2.0 TDI-PD DSG, 2007

Мнение от kalata »

Ха-ха имало допустими граници. А на този майстор предлагам да му сменят ника - "саркастичния" или "само се шегувах" дайте и вие идеи.
"Ако виждаш дървото, което ще уцелиш след малко, това се нарича недозавиване; ако само го чуваш и усещаш, значи става дума за свръхзавиване" - Walter Röhrl
Публикувай отговор

Обратно към “Superb III”