"Puddle light" са на огледалата,но не знам дали щях да бъда ясен ,а "mud lights" ти го беше споменал и там "хвърлях боб" ,какво точно имаш предвидcypher_bg написа: 07.10.2020, 18:07:27 Правилното е било Puddle Light, а не Mud Light както ти си написал, тези долните светлини на огледалата.
Какви лампи да сложа на колата? Външно и интериорно осветление (Halogen, LED, XENON, Laser)
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- zar
- Гараж: О2 Scout ,Powered by NOx
Какви лампи да сложа на колата? Външно и интериорно осветление (Halogen, LED, XENON, Laser)
Dieselgate Team member
- cypher_bg
- Гараж: Skoda Octavia II Scout '11 2.0 TDI 140hp DSG
Извинявай, сега виждам, че грешно съм го написал в предишния коментар.zar написа: 07.10.2020, 20:14:50 "Puddle light" са на огледалата,но не знам дали щях да бъда ясен ,а "mud lights" ти го беше споменал и там "хвърлях боб" ,какво точно имаш предвид
Dieselgate Team member
Твоето си е правилно Puddle light, а моето грешно.
- zar
cypher_bg, Няма проблем 
Dieselgate Team member
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
Дългите са Н1 мисля.
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
- cypher_bg
- Гараж: Skoda Octavia II Scout '11 2.0 TDI 140hp DSG
Благодаря. Ще проверя.
- Fibrom
- Гараж: O3 1.4 TSI 140 PS
Здравейте, колеги
Някой да е пробвал вече този продукт - https://www.osram.bg/campaigns/ledrivin ... /index.jsp
В сайта на осрам пише, че стават за Октавия 2 и Супърб след 2008г., но за Октавия 3 няма нищо
Някой да е пробвал вече този продукт - https://www.osram.bg/campaigns/ledrivin ... /index.jsp
В сайта на осрам пише, че стават за Октавия 2 и Супърб след 2008г., но за Октавия 3 няма нищо
- skodko
- Гараж: Skoda 120 L/ Skoda Fabia 1.2 HTP/ BMW E28 520I
- Обратна връзка:
Не се разбира за кои точно става въпрос.
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
- Fibrom
- Гараж: O3 1.4 TSI 140 PS
- kalata
- Гараж: Octavia 2 Elegance 2.0 TDI-PD DSG, 2007
Имам въпрос към онези, които са си сложили лед плафони за задния регистрационен номер на Октавия 2.
При О2 оригиналните плафони също ли клеясват/оксидират/ръждясват или там както е правилно да се каже, както при О3?
Студено е днес, иначе щях сам да сляза да проверя как е при мен. И още един въпрос в тази връзка - от коя страна да ги подхвана плафоните, за да ги извадя?
@zar,
@JORDITO,
При О2 оригиналните плафони също ли клеясват/оксидират/ръждясват или там както е правилно да се каже, както при О3?
Студено е днес, иначе щях сам да сляза да проверя как е при мен. И още един въпрос в тази връзка - от коя страна да ги подхвана плафоните, за да ги извадя?
@zar,
@JORDITO,
"Ако виждаш дървото, което ще уцелиш след малко, това се нарича недозавиване; ако само го чуваш и усещаш, значи става дума за свръхзавиване" - Walter Röhrl
- zar
kalata, Бяха ми леко оксидирали оригиналните ,но не до такава степен ,както на някои 03 на които сменяха наскоро колегите.От която и страна да ги подхванеш ще излязат ,просто развиваш болтчетата им, подпъхни нещо пластмасово за да не одереш боята и леко напъни.Сменят/демонтират се без да се налага да махаш пластмасовата кора от вътрешната страна на 5-тата врата.Буксата им я разкачаш внимателно от плафона и слагаш новите на тяхно място.Имай предвид,че към новите за да не дават грешка им трябват съпротивления( не съм попадал на такива ,който не дават).Другият ти вариант е да се препрограмират с VCDS-a.Аз лично ги ползвам със съпротивления ,за да им минават проверките.Огледай също и мястото на което лежат ,защото може да има лека ръжда (това е предимно на комби и не вярвам да го има при теб).
Dieselgate Team member
- kalata
- Гараж: Octavia 2 Elegance 2.0 TDI-PD DSG, 2007
Мерси за бързия отговор. Аз не съм се засилил да слагам задължително лед плафони. Пък и ме дразни, че ще се налага преправка и слагане на съпротивления, за да не набиват грешка новите. По-скоро ми беше интересно дали оксидират. Ще ги проверя моите при възможност и пак ще пиша тук.
"Ако виждаш дървото, което ще уцелиш след малко, това се нарича недозавиване; ако само го чуваш и усещаш, значи става дума за свръхзавиване" - Walter Röhrl
- zar
Само място трябва да им осигуриш ,което го има.Освен това съпротивленията, идват със самите диоди и си имат букси ,които са Plug&Play ,към тези на колата.Не се налага рязане ,снаждане на оригинални кабели и тн.Поне при моите беше така!Мисля ,че при теб няма да са особено ръждясали и оксидирали оригиналнитеkalata написа: 15.11.2020, 15:55:45 Пък и ме дразни, че ще се налага преправка и слагане на съпротивления,
Dieselgate Team member
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
kalata, И на С2 ръждясват фабричните. Според мен и диоди да сложиш пак ще ръждясват. Даже повече. Аз поне така съм учил, колкото по-голям ток, толкова по-малко окиси.
Бееееее.....
- zar
Мойте са изцяло заляти и запечатани със смола(аз затова ги и сложих),откъдето стърчат само захранващите проводници ,завършващи с букса.Демек ,изгори ли ,вадиш и го хвърляш целия.
Точно така го знам и аз
Dieselgate Team member
-
Audirulzz
- Гараж: Skoda Octavia 3 estate 1.8tsi 4x4 stage 4 - depresses Georgi Milev
- Обратна връзка: