Днес беше много дълъг ден и съм скапан, но поне колата вече е при мен.
Искам да похваля колегата
@_v_ (Васил), който свърши перфектна работа и за гражданската и за каското. Избрах Булстрад в крайна сметка. Васко не само че беше много отзивчив, бърз и обяснителен за всяка една стъпка, ами и смъкна значителен процент от цената и за двете. Аз само лежах и подписвах документи. Удоволствие е да се работи с него, ще го ползвам със сигурност и занапред, не само за коли.
Първи впечатления от автомобила: влюбен съм в него. Колата дойде без (почти) нито една драскотина по екстериора или вътре, изглежда нова. Единственото нещо, което ме подразни е че след като я измих, лъснаха на предния капак доста точки от камъчета, които са обелили боята на места. Не се вижда отдалеч, ама като се приближиш си личат - ще видя по-нататък какво да правя с тях. Само на предния капак е това, по другите елементи боята е запазена.
Като возия със 17-ките съм много доволен, да видим като дойдат новите гуми и лепна 18-ките как ще я усещам. Салона ми харесва адски много. За парите си е доста "бизнес". Пробвах я няколко дължини по паветата на Иван Асен - не скърца нищо вътре, усеща се плътно. Не съм я натискал, докато не я обслужа по-късно тази седмица ще карам като пенсионер. После като е готова, съм решил да си пусна отпуск и да се прибера до Стара Загора, да я усетя по магистралата за един ден.
Голяма красавица е, като и сложа новите джанти ще я нащракам както си трябва. Много ме кефят заводски затъмнените задни прозорци. Ето малко снимки от днес (налята с G-Drive до козирката):
![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)