БМВ
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
БМВ
Rangel, Белега на ръката му не е от болид във Ф1, а от Шкода Фабия S2000 
Катастрофата с F1 беше зрелищна, но много "по-безопасна", от тази в Рали Андора. Във Ф1 пропусна само едно състезание, ама в ралито първо не го знаеха ще живее ли, после дали ще има ръка... А, че пак ще се метне да кара...
Но той си има един такъв луд поглед, виждал съм го на живо, чак е плашещ на моменти с тая крива физиономия

Аз и досега не мога да разбера как като влезна тая мантинела вътре, остана жив и как му удари точно дясната ръка.
Катастрофата с F1 беше зрелищна, но много "по-безопасна", от тази в Рали Андора. Във Ф1 пропусна само едно състезание, ама в ралито първо не го знаеха ще живее ли, после дали ще има ръка... А, че пак ще се метне да кара...
Но той си има един такъв луд поглед, виждал съм го на живо, чак е плашещ на моменти с тая крива физиономия

Аз и досега не мога да разбера как като влезна тая мантинела вътре, остана жив и как му удари точно дясната ръка.
Бееееее.....
- ЦецоNOL
- Гараж: SKODA KAMIQ 1.5TSI MONTE CARLO 2024 - МРАЗКО
POR(N)SCHE CAYMAN GTS 4.0 718 2023 - YELLOWSTONE
AUDI A6 C5 ALLROAD - КАМИОНА - Обратна връзка:
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
- ЦецоNOL
- Гараж: SKODA KAMIQ 1.5TSI MONTE CARLO 2024 - МРАЗКО
POR(N)SCHE CAYMAN GTS 4.0 718 2023 - YELLOWSTONE
AUDI A6 C5 ALLROAD - КАМИОНА - Обратна връзка:
БМВ

ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
- redalex
- Гараж: i3
БМВ
Тоя верно е ебаси уродливото момченце
Цецо, не е като да не прави грешки ама пък ги коригира с впечатляваща лекота.
А защо седи толкова ниско - нямам идея. Да не е някакво наследство от Ф1?
Явно не е чел теорията на Таратайки - гледам го, че яко бие спирачки в завоя![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Цецо, не е като да не прави грешки ама пък ги коригира с впечатляваща лекота.
А защо седи толкова ниско - нямам идея. Да не е някакво наследство от Ф1?
Явно не е чел теорията на Таратайки - гледам го, че яко бие спирачки в завоя
- Цецо75
ex CFGB, ex ALH
БМВ
Абе луд е, много е луд. Да преживееш такива катастрофи и пак да се метнеш да караш и то пак да караш като ненормален...
Ама не може да му се отрече, че е един от малкото универсални пилоти - карал е всичко - Ф1, рали и писта. Реално само Райконен се пробва на WRC и бързо се отказа, че било много страшно. Факт, че контузии и смъртни случаи в ралито са доста по-чести.
Иначе като пилот Кубица, никога не е бил от топа де. Общо взето е по-познат с катастрофите си, отколкото с някакви постижения. Може и да съм го разказвал това, ама:
На WRC Полша, LOTOS (спонсора на Кубица) врънкаше промотърите да преместят пауър стейджа (този който се излъчва по телевизията) като първи етап (стандартно е последния етап). За да може да хванат камерите Кубица, че той рядко докарвал до последния етап.![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
П.С. Всъщност не съм прав има и успехи. Мисля, че в ралито беше взел WRC2 титлата със Ситроен.
А сега прочетох, че една година след като едвам оцеля на мантинелата, пак си е строшил крак в рали Италия. Инстинкта му за самосъхранение, явно е изваден при някоя от операциите.
Ама не може да му се отрече, че е един от малкото универсални пилоти - карал е всичко - Ф1, рали и писта. Реално само Райконен се пробва на WRC и бързо се отказа, че било много страшно. Факт, че контузии и смъртни случаи в ралито са доста по-чести.
Иначе като пилот Кубица, никога не е бил от топа де. Общо взето е по-познат с катастрофите си, отколкото с някакви постижения. Може и да съм го разказвал това, ама:
На WRC Полша, LOTOS (спонсора на Кубица) врънкаше промотърите да преместят пауър стейджа (този който се излъчва по телевизията) като първи етап (стандартно е последния етап). За да може да хванат камерите Кубица, че той рядко докарвал до последния етап.
П.С. Всъщност не съм прав има и успехи. Мисля, че в ралито беше взел WRC2 титлата със Ситроен.
А сега прочетох, че една година след като едвам оцеля на мантинелата, пак си е строшил крак в рали Италия. Инстинкта му за самосъхранение, явно е изваден при някоя от операциите.
Последно промяна от Цецо75 на 28.09.2020, 14:22:11, променено общо 2 пъти.
Бееееее.....
- nrayanov
- Гараж: Mitsubishi Outlander 2.0 MiVEC CVT Instyle 4WD MY2020
Toyota Corolla 1.4 D4D Hatchback MMT SOL 2WD MY2005 - Обратна връзка:
- redalex
- Гараж: i3
БМВ
Преди години като ги следях повече тия спортове, си спомням, че Хакинен като се пенсионира от Ф1 и отиде в WRC.Цецо75 написа: 28.09.2020, 14:12:39 Реално само Райконен се пробва на WRC и бързо се отказа, че било много страшно.
Тогава го питаха - кое е по-трудно/сложно. Той без да се замисля, каза, че WRCто е много по комплексно и опасно. Беше казал нещо от типа на "тук всяко камъче, неравност или случайно паднал клон може да те изхвърли то състезанието. Във формулата това го няма."
- Цецо75
ex CFGB, ex ALH
БМВ
Ами, винаги съм казвал, че за гледане прахоляка на WRC е 100 пъти по-интересен от Ф1, ама обикновенно не ми вярват ... И то говоря за ония истинските Ф1, тия сегашните жужащите пък са съвсем скука...![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Бееееее.....
- nrayanov
БМВ
WRC е много по-интересно от Ф1. И въпреки това WRC съм гледал веднъж, а Ф1 години. Сега ми е по-интересно да си карам колата вместо да ги гледам. ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- Цецо75
ex CFGB, ex ALH
- nrayanov