Странен проблем с блутуут

Препоръки и мнения за аксесоари и поддръжка на Шкода автомобил
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Ме4о Коди

Škoda Фен

Гараж: Skoda Kodiaq TDI 190 DSG , Opel Astra H
Обратна връзка:

Мнение от Ме4о Коди »

Здравейте, не видях подобна тема затова пускам нова. Имам следният проблем с блутуут-а на колата, или по- скоро с телефонията през блутуут: от време на време, което ще рече на три- четири стартирания на колата, на петото да речем отказва да се сдвои телефон с мултимедията. При мен е Амундсен. Не е от телефона, защото го смених вече с друг и пак го прави.Също така тогава го хващам , че много трудно стартира и навигацията. Някакви предположения за причината и да ги навестявам ли от Еуратек. И още един странен бъг- досега за тази една година два или три пъти ми изключиха всички колони на колата,остава да работи само една пищялка отзад. Звукът е покъртителен- като на стар ВЕФ.Гася, изчаквам една- две мин и се оправя.
Аватар
joro_kem

Škoda Ентусиаст

Гараж: Octavia I Tour 1.9 TDI Octavia III FL 2.0 TDI

Мнение от joro_kem »

Ме4о Коди написа: 25.09.2020, 17:14:59 Някакви предположения за причината и да ги навестявам ли от Еуратек.
тормози ги, не съм спец, но явно Амундсен-а има нужда от помощ :)
Публикувай отговор

Обратно към “Съвети за нашите шкоди”