Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
The Hooligan написа: 11.09.2020, 08:58:56
Туй ЕЦУ не може ли да се смени с правилното?
Само по себе си то не е проблем.
Рево така са си решили, колкото и странно да е, че няма да предлагат това турбо за Супърб 220к.с., следователно няма и софтуер.
То е странно и друго.
ОктавияРс и моя Супърб са с абсолютно еднакви двигатели, обаче софтуерите не са!
Примерно на Рс-те буста е 1.75~1.8, на Супърба 1.55~1.6.
За Рс има ЕТР за мен нЕма
todor87 написа: 11.09.2020, 11:40:57
То е странно и друго.
ОктавияРс и моя Супърб са с абсолютно еднакви двигатели, обаче софтуерите не са!
Аз го отдавам на това, че се очаква доста повече да са мераклиите да засилват автомобил от средния клас отколкото големи семейни комбита. Но пък точно това е якото при теб, че правиш нещо различно от масовката
The Hooligan написа: 11.09.2020, 08:58:56
Туй ЕЦУ не може ли да се смени с правилното?
Само по себе си то не е проблем.
Рево така са си решили, колкото и странно да е, че няма да предлагат това турбо за Супърб 220к.с., следователно няма и софтуер.
То е странно и друго.
Октавията е 1.2т, а Супърба е 1.5-1.6т, съответно и натоварването на двг само по себе си е различно, въпреки еднаквите двигатели и ЕКУ-а, затова са по-предпазливи.
DoH_KuXoT написа: 11.09.2020, 12:46:05
Аз го отдавам на това, че се очаква доста повече да са мераклиите да засилват автомобил от средния клас отколкото големи семейни комбита. Но пък точно това е якото при теб, че правиш нещо различно от масовката
Не е точно така, защото за 280ката ги имат
Защо нямат за 220ка, не е ясно. (поне за мен)
Така е и е 4х4. Върховата им гама.
Но, имах предвид, че след като го има за Октавия 220ка/245ца дори и за Супърб 280ка, нищо не им пречеше и за Супърб 220 да го направят.
Ами те вероятно си преоритизират задачите. Първо се прави за колите, за които има най-голямо търсене. Просто случая на Тодор вероятно е рядко срещан и си правят сметката, че ще има по-малко продажби. Повечето хора, които качват такъв стейдж или са на RS или на големия Супърб.
И може да нямат опитно шаси върху, което да го направят и тестват.
Последно промяна от Цецо75 на 11.09.2020, 16:29:06, променено общо 1 път.
BlackPearl написа: 11.09.2020, 16:28:47
Е какво да диктува, то си е от РЕВО- имат стейдж 3 за него (до 2 на сайта), а не са направили 4ка.
Ами самия факт, че 3ката го няма на сайта показва, че не горят от желание да го продават. Защо не го промотират вече е въпрос на гадаене...
Аз лично си мисля, че не са убедени в качеството на резултата... Но ти си имаш комуникация с тях, нищо не пречи просто да ги питате.