RED LINE for SCOUT

Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2004г. до 2013г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
nrayanov

Škoda Ентусиаст

Гараж: Mitsubishi Outlander 2.0 MiVEC CVT Instyle 4WD MY2020
Toyota Corolla 1.4 D4D Hatchback MMT SOL 2WD MY2005
Обратна връзка:

RED LINE for SCOUT

Мнение от nrayanov »

skauta написа: 06.09.2020, 20:46:08 Днеска малко на Белмекен,
Аз този уикенд отивам там. Някакви съвети или препоръки? :)
Аватар
skauta

Škoda Фен²

Гараж: Шкода Октавия Скаут 2 CR TDI
Шкода Фабия 1 TDI

RED LINE for SCOUT

Мнение от skauta »

nrayanov написа: 10.09.2020, 16:17:08 Аз този уикенд отивам там. Някакви съвети или препоръки?
Ако ще качваш върхът да знаеш, че си е сериозно преходче, горе долу между 2,5-3 часа нагоре, но определено няма да съжаляваш, страхотни гледки през цялото качване. Добри обувки, храна, вода и си в матрицата, успех. :)
Аватар
Цецо75

ŠKODA MASTER

Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH

RED LINE for SCOUT

Мнение от Цецо75 »

Е не го плаши, чак пък 3 часа... това си е бая лежерно темпо.

Това е един от най - леките върхове за качване в БГ. Реално си е пътека, без камъни и високи падове. От язовира до горе е 2 часа без зор или около 1 час на мръсна газ.

Може би стартовата точка ни се разминава.
Бееееее.....
Аватар
skauta

Škoda Фен²

Гараж: Шкода Октавия Скаут 2 CR TDI
Шкода Фабия 1 TDI

RED LINE for SCOUT

Мнение от skauta »

Цецо75, Да забравих да кажа, че бях с две деца, но ако го качваш с това темпо за 2часа и по-малко, със сигурност ще се пропуснат доста гледки. Цецо, ти ако ходиш по планините за да препускаш си е друга бира, аз колело и оборудване под наем не съм взел, че да се надпреварвам с времето, всичко си е за удоволствие и кеф, без много натоварване. Между другото, щом си такъв голям маратонец, що не дойдеш да качиш малко материали с мене по стълби, така де да си сверим часовниците, какво ши кажИш. [smilie=sarcastic.gif]
Аватар
nrayanov

Škoda Ентусиаст

Гараж: Mitsubishi Outlander 2.0 MiVEC CVT Instyle 4WD MY2020
Toyota Corolla 1.4 D4D Hatchback MMT SOL 2WD MY2005
Обратна връзка:

RED LINE for SCOUT

Мнение от nrayanov »

skauta написа: 10.09.2020, 20:40:14
nrayanov написа: 10.09.2020, 16:17:08 Аз този уикенд отивам там. Някакви съвети или препоръки?
Ако ще качваш върхът да знаеш, че си е сериозно преходче, горе долу между 2,5-3 часа нагоре, но определено няма да съжаляваш, страхотни гледки през цялото качване. Добри обувки, храна, вода и си в матрицата, успех. :)
Няма страшно, аз съм по планините всеки уикенд, аз за това търсех возило с голям багажник и 4х4. Щом е под 25 км и 12 часа значи е ОК. :)
Публикувай отговор

Обратно към “Octavia II”