Трак Дей на писта Дракон с. Калояново - 23.10.2020г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- slavkoff
- Гараж: подземен
- Обратна връзка:
TrackAddict е много хубаво приложение, имаш сплит тайм, карта и дава малки отклонения спрямо транспондера, поне на моят телефон беше в милисекунди. Писта Дракон я няма, но може да се начертае.
VRS
- digitalundgrd
- Гараж: CUPRA ST 300 4Drive
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo
- Taratajki
- Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi
Ако мога да дойда, ще е само да гледам. То само про-та с тия времена ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Аз с пумата, дето там я дават, най добро време дадох 1.30+, а си мислех, че летя
Хем чужда кола и нямаше милост, ама явно толкова си мога ![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
Аз с пумата, дето там я дават, най добро време дадох 1.30+, а си мислех, че летя
- La Furia Roja
- Гараж: Skoda Octavia V/RS APR Stage 3 IS38, Skoda Octavia Scout, Harley Davidson Fat Boy 2019 FLFBS
- Обратна връзка:
Вчера бях там, на Калояново. Пистата явно е постоянно натоварена.
Веселяха се в случая моторджиите.
Пистарки наели пистата за два дена и газ. На групи се бяха разделили за да не си пречат. По времена. Противен случай, бавните объркват времената на по-бързите. Ако дадеш добро време, веднага те прехвърлят да караш с по-бързите и обратно.
Имаха и някаква магия по телефоните си, участниците, а и публиката виждаха онлайн времето на всеки моторист ЛИВЕ.
Инетересно беше, ама
брутален пек........... по потници се стоеше само, не изкарах дълго.............едни къси гащи трябваше да метна в чантичката за там да си имам, ама
Аз бях на Арбанаси със семейството и един Приятел се грабна от Разград с Хондата си Хорнет, дойде сутринта в Хотела и ми предложи да отиваме да гледаме, Племенникът му там с едно Сузуки щял да раздава газ, моите хора си тръгнаха за Шумен, а ние двамцата от там - Търново - Габрово - през Шипка - Калояново и обратно после по същия път, че до Шумен. Покарах си здраво почти целия ден.
В комплекса в Арбанаси ме пуснаха с Харлито вътре в градината пред стаята да си го прибера. Даже ми предложиха и в една от стаите да го вкараме или имат едно параклисче и да го заключваме, ама тясно му идваше на животното да влезе през вратите. Покрих го добре, Бурката не е лошо нещо.

@bega4kata каза:
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Чичо Ваньо,
Октомври няма да е толкова жега. Боцай фурията и идвай, нищо няма да и стане за 2-3 обиколки.![music [smilie=music.gif]](./images/smilies/music.gif)
Октомври няма да е толкова жега. Боцай фурията и идвай, нищо няма да и стане за 2-3 обиколки.

- ЦецоNOL
- Гараж: SKODA KAMIQ 1.5TSI MONTE CARLO 2024 - МРАЗКО
POR(N)SCHE CAYMAN GTS 4.0 718 2023 - YELLOWSTONE
AUDI A6 C5 ALLROAD - КАМИОНА - Обратна връзка:
Спокойно Ваньо, при нас бавняри няма да има , а само лагаджии най-страшниLa Furia Roja написа: 30.08.2020, 13:34:41 Противен случай, бавните объркват времената на по-бързите.
Мотора, пак да кажа, кърти на прасенцето недвижимият имотLa Furia Roja написа: 30.08.2020, 13:34:41 с Харлито вътре в градината пред стаята да си го прибера.

ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
- ЦецоNOL
- Гараж: SKODA KAMIQ 1.5TSI MONTE CARLO 2024 - МРАЗКО
POR(N)SCHE CAYMAN GTS 4.0 718 2023 - YELLOWSTONE
AUDI A6 C5 ALLROAD - КАМИОНА - Обратна връзка:
Това май май на старата конфигурация ощеdigitalundgrd написа: 30.08.2020, 13:17:19 Аз имам рейсхроно и съм тествал с фиатчето навремето и даваше почти 1:1 с транспондера.
![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)

ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
- redalex
- Гараж: i3
ABBC3_OFFTOPIC
@La Furia Roja, тоя заден номер що е сложен така абсурдно?
- La Furia Roja
- Гараж: Skoda Octavia V/RS APR Stage 3 IS38, Skoda Octavia Scout, Harley Davidson Fat Boy 2019 FLFBS
- Обратна връзка:
Да, ясно. Като оставим майтапа на страни, просто ми направи впечатление как са го измислили.ЦецоNOL написа: 30.08.2020, 14:26:17 Спокойно Ваньо, при нас бавняри няма да има , а само лагаджии най-страшни
То няма нищо общо с нашите ежедневни Шкоди.
Пистарките бяха подготвени специално за пистата, олекотени..... някои светлини и мигачи даже нямат
Карат ги дотам на платформи, въобще не се карат по шосе. Тия са крайно Луди
Като излезе дадена група, върти няколко обиколки и поради тази причина ги разделят по темпо, така да се каже.
Моторите не каталясват. В жегата колкото повече загравят гумите им, по-добри времена бичат. Каталясват моторджиите. 4-5 обиколки карат на макс и слизат НАПЪЛНО СКАПАНИ. Почивка малко и пак Газ.
............караници най-брутални на тема: Хонда ли, Дукати ли, Сузуки ли и т.н.
Ние сме си тук мнооооого добре.
@bega4kata каза:
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
То по принцип и с колите е така, защото (мое мнение) след бой около 4 обиколки повечето гуми прегряват (не говорим за сликове, а и и те прегряват) и вече започват съвсем да заминават.
А и на Дракон настилката направо ги "изяжда".
П.С: Като го написах и се сетих: Да не забравя да си махна капачките и капачките на болтовете, че не искам да губя капачки пак.![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
П.С: Стига си се офляквал чичо Ваньо, идвай да спорим и забавляваме!![beach [smilie=beach.gif]](./images/smilies/beach.gif)
А и на Дракон настилката направо ги "изяжда".
П.С: Като го написах и се сетих: Да не забравя да си махна капачките и капачките на болтовете, че не искам да губя капачки пак.
П.С: Стига си се офляквал чичо Ваньо, идвай да спорим и забавляваме!
![beach [smilie=beach.gif]](./images/smilies/beach.gif)

- La Furia Roja
- Обратна връзка:
Защото само така Номерът с поставката, всъщност поставката, покрива стойката под него и самата стойка не се вижда.
Ако го сложа нормално, по хоризонталата стойката ще се покрие, но по вертикалата не може да се покрие и ме дразнеше.
Първоначално за регистрацията в КАТ, поставката за номера бе монтирана нормално, че като ми вкарат в нея номера да си застане хоризонтално и да не ги дразня.
Помолих ги да не пробиват номера, че да го закрепят с грозни болтове............да оплексаме визията на Мотора. Казах им, че ще намеря естетически начин да прикрепя по-здраво поставката и номера. Не ми направиха проблем, определено бяха респектирани от животното.
Завъртях я после поставката. Пробихме само нея с Три болта. Стойката си има дупки през които минават болтовете и така.
Не съм имал проблем с куките заради изгледа на номера, спираха ме редовно кога Тиквун и Генералчето измислиха пропусквателните пунктове за короната. Без забележки до момента.
@bega4kata каза:
- redalex
- Гараж: i3
Споко бе...били сме, видели сме, че и сме каралЕ...
Калояново е гадна писта за мотори, защото като има повече от 8 човека и става мазало... аз там с мотор повече не стъпвам.
Сейфти участък след "правата" няма...ако не спреш навреме или нещо се обърка - събрал си оградата.
2016та година на излизане от първия завой след старта в средата на асфалта имаше воденичен камък с размерите на голям юмрук... по средата на сесията. Някой го беше изорал от тревата и сума ти време никой не дойде да го махне. Минах 2 пъти покрай него - първия път ми се дръпна лайното, а втория вече го очаквах. 3ти път не минах защото се прибрах в бокса.
В Серес се кара 20 минути и след това почиваш около 30-40.
След 6 такива 20 минутни сесии се свалят няколко кила за деня и после спиш все едно си прекопал 40 декара нива.
Калояново е гадна писта за мотори, защото като има повече от 8 човека и става мазало... аз там с мотор повече не стъпвам.
Сейфти участък след "правата" няма...ако не спреш навреме или нещо се обърка - събрал си оградата.
2016та година на излизане от първия завой след старта в средата на асфалта имаше воденичен камък с размерите на голям юмрук... по средата на сесията. Някой го беше изорал от тревата и сума ти време никой не дойде да го махне. Минах 2 пъти покрай него - първия път ми се дръпна лайното, а втория вече го очаквах. 3ти път не минах защото се прибрах в бокса.
В Серес се кара 20 минути и след това почиваш около 30-40.
След 6 такива 20 минутни сесии се свалят няколко кила за деня и после спиш все едно си прекопал 40 декара нива.
- La Furia Roja
- Обратна връзка:
Ама казах Ти, че на 02.10 мога да проведа комисията в Добрич онлайн. Идвам.BlackPearl написа: 30.08.2020, 15:14:49 П.С: Стига си се офляквал чичо Ваньо, идвай да спорим и забавляваме!
@bega4kata каза:
- La Furia Roja
- Обратна връзка:
Така си коментираха и там.redalex написа: 30.08.2020, 15:20:13 След 6 такива 20 минутни сесии се свалят няколко кила за деня и после спиш все едно си прекопал 40 декара нива
Нашето момче със Сузукито беше дебютант на подобно събитие и по-опитните му казаха да внимава с физическото претоварване.
Посъветваха го да направи няколко обиколки и стига за деня.
Като преспи и пресънува завоите, анализира в мозъка си моментите, на другия ден ще е готов за по-добри времена, ама ако е скапан от предишния ден физически ......... жалко.
@bega4kata каза:
- Taratajki
- Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi
Там след 5-6 добри обиколки и спирачките можеш да си затриеш, не само гумите