Аз и моята Шкода - Началото
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
baijoro
- Гараж: Оctavia 3 FL 2.O TDI
Индикаторът за смяна на предавките според мен е по-добре да не се гледа. Смятам, че превключване " по усет" е 100 пъти по-добре, защото наблюденията ми са че е неадекватен. Имам чувството, че би помогнал само на някоя американска кифла, дето никога не е подозирала, че има коли с ръчни скорости. Не знам как са смятали предавателните числа на ръчната кутия, но усещам пропаст между трета и четвърта предавка.
- nrayanov
- Гараж: Mitsubishi Outlander 2.0 MiVEC CVT Instyle 4WD MY2020
Toyota Corolla 1.4 D4D Hatchback MMT SOL 2WD MY2005 - Обратна връзка:
Смятали са ги за икономия, не за вървеж. 
-
maiden
Това е нищо. В Метро имаше промоция 2 на цена на 1 на едни детски къщички 1.30 на 1.30 на 1.30м. разглобени в кашон бяха 1.50 на 1.20 на 0.3м огромен кашон като на 75 инчова плазма. Жената беше намерила партия и се уговарям с непознатия от комбината. Онзи идва с бус и спира до мен. Взимам 2 къщички отиваме при колата, делим парите оня слага в буса и вика 'сигурен ли си че ще влезе това'. Викам да ве споко, айде чао. Оня се оцъкли, чака и гледа сеира. Аз само отворих свалих двата детски стола и ги сложих на предната седалка. Вързах ги с колана да не мърдат. Свалих задните седалки и огромния кашон по диагонал. Пича не можеше да повярва. Идва гледа и вика 'бе това голям багажник имало, не изглежда голяма кола'. Викам да, комби, седан все 600 литра. И айде чао.Манев написа: 26.08.2020, 21:36:02 Днес успях да набутам матрак 82х190 и багажника си се затвори. Голяма кола е Октавията![]()
-
maiden
Като казах плазма се сетих една случка от Технополис Люлин. Бях ходил за нещо дребно и вътре промоция на някакви телевизори. Всички грабят. 65ци Самсунг мисля. Кашона бая голям. Излизам и до мен спряли от едната страна S class предпоследния и Суперб 2 седан. И носят телевизори. И тук започва шоуто. Пича слага тв в суперба и заминава. Тоя с ЕС класата отваря багажника. Той отвора наполовина на кашона. Ама нали е тъпа мутра опитва. Не влиза наникъде. После отваря задна врата не влиза и там.
Накрая вика 'чш младеж я ела'. Седна вътре накара ме да му го сложа на покрива леко изнесен навън и го хвана с ръка. И да му пъхна билетчето за паркинга. Смях!
Накрая вика 'чш младеж я ела'. Седна вътре накара ме да му го сложа на покрива леко изнесен навън и го хвана с ръка. И да му пъхна билетчето за паркинга. Смях!
- nrayanov
- Гараж: Mitsubishi Outlander 2.0 MiVEC CVT Instyle 4WD MY2020
Toyota Corolla 1.4 D4D Hatchback MMT SOL 2WD MY2005 - Обратна връзка:
Ей за това я харесвам тази марка, практичност отвсякъде