Има и без пръскалки. Аз съм с оригиналните рефлекторни фарове и след бронята ще ги сменя с такива от скаут с лупа без ксенон, или с фарове на депо с лупа, но там се чудя дали да са черни фаровете. Може и добре да се получи с черни фарове с лупа на тъмно сива октавия. Ако са черни ще са само с лупа без лед ленти и теподобни кичове. Иначе да, смених си преди половин година задната броня с такава от vrs и затова искам и предната да е същата. Намерих в нета една октавия на части, с предна броня като моята и притурка от спортния пакет. Това беше най- лесния вариант за мен, щото си запазвам бронята която е перфектна и халогените, който също са супер. Но уви, човека не продава само притурката. Оптичните ми промени ще се сведат само до броните, фаровете и евентуално 17 джанти, сега съм с оригиналните lyra 16. Няма да слагам заден спойлер, нямам задна чистачка и така изчистено най ми харесва. Също не искам спортен накрайник на ауспуха. Вътре съм с медия 8 инча с андроид и волан с перфорирана кожа и друго не ми трябва. А отпред под капака има само един амортисьор на монро, вместо пръчка и това вдига 30 к.с и 40нм.
![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Ааа, забравих. Сложил съм и к-т 4 бр. ветробрани на хеко. Добре стоят на антрацитеното сиво.