YYakovliev написа: 17.08.2020, 11:14:16
Благодаря на всички за отговорите. Единствено не разбирам фразата "умалява" за 4х4. Какво значи това? По тромава е заради теглото от 100 и нагоре ли? Колко по-тромава е в сравнение с предно, осезаемо ли е?
YYakovliev написа: 17.08.2020, 11:14:16
Благодаря на всички за отговорите. Единствено не разбирам фразата "умалява" за 4х4. Какво значи това? По тромава е заради теглото от 100 и нагоре ли? Колко по-тромава е в сравнение с предно, осезаемо ли е?
Не е осезаемо колега , и двете вариации съм карал .
Моята е 4х4 и не усещам разлика .
Средният ми разход извънградско ( без магистрала ) е 6 / 100
със магистрала - около 7 / 100
градско ( софия , къси разстояния ) - максимум 8.5 / 100
Колата наистина не е лоша , единствено ако си перфекционист като мен , с времето някои се развиват някои звуци и дефекти , неприсъщи за автомобил в ценовия обсег от 70 000 + лева .
-Например аз се боря от известно време с един шум/пукане от панорамния покрив , екстра , която хич не е евтина . Но явно човек или се примирява с тези неща , или продава и си купува нещо друго . Това е .
-Също фаровете ми се запотяваха , но еура тек го оправиха .
-Подлакътника ми скърцаше сериозно , еура тек го смениха след 4тия път който се оплаках .
-Скърцаше окачването отпред , еура тек смазаха предните носачи и спря , засега .
- Колата ми е с адаптивно окачване , и понякога при паваж или неравен път се чува като трополене отпред , 3 пъти съм ходил до еура тек , в общи линии вдигнаха рамене и казаха , всички са си така . Но ще продължа да се боря , аз съм от клиентите , които си търсят правата , затова все пак съм си взел нов , гаранционен автомобил .
Давам ти просто примери кола на 3 години и 65 000 км какви проблеми има . При това изключително прилежно поддържана , винаги в гараж държана .
Има си разбира се множество плюсове , но човек е хубаво да знае и минусите .
Надявам се да съм ти помогнал . Успех