Smart Link, Android Auto, Mirror Link, Apple Car

Препоръки и мнения за аксесоари и поддръжка на Шкода автомобил
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
digitalundgrd

Cupra

Гараж: CUPRA ST 300 4Drive
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo

Мнение от digitalundgrd »

Musleto написа: 12.08.2020, 23:20:23 Аз също бих попитал, как се пуска през Android Auto YouTube? и Някой подкарвал ли е viber през Android Auto?
Със самсунг S8 и Mirror Link съм правил пълно клониране на екрана на телефона върху медията в бившата Фабия и в Супърб 3. Тоест всичко, което върви на телефона се визуализира на медията на колата - вайбър, ютуб, интернет браузър итн итн
Аватар
Архимандрит Дионисий

Škoda Мод

Гараж: SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 280 к.с.
Старата любов:
SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 190 к.с.
SKODA OCTAVIA 1.4 TSI
150 к.с.

Мнение от Архимандрит Дионисий »

Аз ползвам YouTube music през АА има само звук и се сменят през волана. Единствения недостатък е, че екрана на телефона не трябва да заспива.
Alvin_iv

Škoda Фен²

Гараж: Skoda Kamiq, 1,5 TSI

Мнение от Alvin_iv »

Уважаеми колеги,
Бих искал и аз да задам един въпрос, след обстойно изчитане на темата и признавам си не съм много на ти със съвременните телефони.
На дъщеря ми телефона е Айфон и с включването на кабела в USB-то се пренася 1:1 на дисплея на Болерото и всички приложения са достъпни!
Моят телефон е "куча" марка от Али експрес "Blackview" и не мога да направя връзка?
Та трябва ли да сменям телефона с друга марка смартфон или нещо да инсталирам на този?
Благодаря ви предварително!
Шкода Камик, 1.5 ТСИ, 150 к.с.
prvv

Škoda Фен

Гараж: Superb 3 l&k 2.0tsi

Мнение от prvv »

Архимандрит Дионисий написа: 13.08.2020, 07:59:39 Аз ползвам YouTube music през АА има само звук и се сменят през волана. Единствения недостатък е, че екрана на телефона не трябва да заспива.
Ако си платиш Premium за 12лв на месец няма проблем телефона да загасне, няма реклами и можеш да избереш по-високо качество на звука.
Единственото дразнещо е че не излизя клавиатура да търсиш песен, само готови плейлисти, жанрове и т.н.
Аватар
Rangel

ŠKODA MASTER

Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1

Мнение от Rangel »

Тука има някакво разминаване. Преди да си платя youtube, отново си го командвах от волана и отново си свиреше през миръра. Проблема беше, че не може да работи на бекграунд при заключен телефон. Платих си го и сега си работи при заключен телефон и си прави сам плейлисти от това, което слушам. Демек ползвам си YOUTUBE, а не YOUTUBE MUSIC. Другата далавера е, че могат да се download-нат песни за място без интернет. Не може при андроид да е чак такава разликата.
Аватар
odo

ŠKODA MASTER

Гараж: Х3 М40i

Мнение от odo »

Rangel,
Защо не ползваш spotify?
Аватар
Rangel

ŠKODA MASTER

Мнение от Rangel »

Свикнал съм си с тубата. Знам че масово ползват Спотифай.
Аватар
Архимандрит Дионисий

Škoda Мод

Гараж: SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 280 к.с.
Старата любов:
SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 190 к.с.
SKODA OCTAVIA 1.4 TSI
150 к.с.

Мнение от Архимандрит Дионисий »

Пробвах го спотифая, но и на мен нещо не ми допада.
Аватар
vankissa

Škoda Ентусиаст

Гараж: > VW Golf MK4
> Skoda Superb 3 FL, L&K, 2.0TSI/272HP, Revo PP
> Renault Captur TCe 154

Мнение от vankissa »

digitalundgrd написа: 13.08.2020, 00:42:32 Със самсунг S8 и Mirror Link съм правил пълно клониране на екрана на телефона върху медията в бившата Фабия и в Супърб 3.
Имаш ли процедурката как това, от клипа, се случва?
Аз опитах разни неща, но стигах до там, че медията на колата търси конкретно приложение на телефона и без него нещата не се получават. Останах с впечатление, че въпросното приложение е нещо като "транслатор/прокси" между медията и телефона.

Би било готино да си стартирам нормалния youtube и да мога да си browse-вам playlist-ите - нещо НЕналично при youtube music, когато се възпроизвежда през АА върху медията на колата. На телефона е възможно все пак...
Rangel написа: 13.08.2020, 10:01:54 Не може при андроид да е чак такава разликата.
Стандартния YouTube въобще не се вижда през АА. Излиза само YouTube Music, и то с малко лимитирани опции, както вече споменах. Иначе по отношение на лиценза се оказа, че има и нещо което не е точно Premium и струва 8 лева. Активирах го през тлефона, докато пътувах и ще се плаща през A1, чиито абонат съм. Не бе налична опция, когато го търсих през компа...
Аватар
Rangel

ŠKODA MASTER

Мнение от Rangel »

Аз го платих през PC, около 10 лв. ми излиза. Ползвам го на 5 устройства. Направо си е без пари...
Аватар
vankissa

Škoda Ентусиаст

> Renault Captur TCe 154

Мнение от vankissa »

Яко е до толкова, че не ми се налага да смъквам песни на флашка.
Но - не винаги в youtube качестовото е ОК и хич не ми допада това, че не разбирам как ми play-ва песните в list-ата. Всъщност онзи ден го хванах... Разкачих телефона, видях как ги е наредило, мръднах малко напред и на медията продължиха от там до където бях казал аз. Но от медията това не става. Функцията shuffle също не сработва, поне според това което видях до сега.
nmnikolov

ŠKODA MASTER

Гараж: ŠKODA Octavia Combi III FL Vision 1.5 TSI DPCA DSG

Мнение от nmnikolov »

vankissa написа: 13.08.2020, 15:22:42 Имаш ли процедурката как това, от клипа, се случва?
Аз опитах разни неща, но стигах до там, че медията на колата търси конкретно приложение на телефона и без него нещата не се получават. Останах с впечатление, че въпросното приложение е нещо като "транслатор/прокси" между медията и телефона.
Да, няма как да не се мине без 3rd party app. Ето малко инфо за по-стари веерсии от Android 10:
https://blog.floatingapps.net/2018/06/m ... lled-apps/
Изображение
didoya

Škoda Фен²

Гараж: BMW G20 330xD M-Sport

Мнение от didoya »

За феновете на музиката - пробавайте и Tidal HI-FI:) Поддържа се от Android Auto.
Аватар
vankissa

Škoda Ентусиаст

> Renault Captur TCe 154

Мнение от vankissa »

nmnikolov написа: 13.08.2020, 16:37:27 Ето малко инфо за по-стари веерсии от Android 10
Дам, намерих доста такива и аз, но скоро смених телефона, заради колата, и съм баш с 10-ка :)
Но видях в посочената статия, че има линк И към MirrorLink + Andorid 10-ка, така че ще му обърна внимание в удобен момент.
Хубавото при 10-ката е, че поне Android Auto идва системно вградено и работи доста мазно - само дето имаш ограничен набор от сертифицирани приложения, които отделно също са с лимитирани функции, както стана ясно вече.
didoya написа: 13.08.2020, 16:49:41Tidal
Това Vivacom мисля го дават без пари в почти всички планове, но не ми се цигани да вадя картата на жената и да я вкарвам в моя телефон. Нейния, уви, не поддържа нито MirrorLink, нито AndoridAuto - голяма греда с по-старите, а и вече с най-новите Huawei-и...
п.с. има ли балканска музика /народно, сръбско, фолк.../ в това?
didoya

Škoda Фен²

Гараж: BMW G20 330xD M-Sport

Мнение от didoya »

vankissa написа: 13.08.2020, 17:13:43 Това Vivacom мисля го дават без пари в почти всички планове, но не ми се цигани да вадя картата на жената и да я вкарвам в моя телефон. Нейния, уви, не поддържа нито MirrorLink, нито AndoridAuto - голяма греда с по-старите, а и вече с най-новите Huawei-и...
п.с. има ли балканска музика /народно, сръбско, фолк.../ в това?
Твърдят, че има повече заглавия от Spotify. За Виваком - не мисля, че дават HI-FI събскрибшъна:) Не че при Кантона ще се усети разликата:)
Публикувай отговор

Обратно към “Съвети за нашите шкоди”