Впечатления от сервизите, които посещавате за вашата любима Шкода. Теми на Партньорите на СНЦ ШФБ
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Абе има коли и коли. На такива дето се бият редовно е едно, на ежедневка дето не вижда червени обороти - съвсем друго. Тая свещ на снимката на една служебна кола ще и опъна още 50к без проблем!
DoH_KuXoT написа: 12.08.2020, 13:41:11
защо е нужно ?
Баш Майстора написа: 12.08.2020, 13:52:23
щото хвърчат пърченца от пребачкали
Показвам нагледно, свеща е от Голф Мк7:
"Икономията е майка на мизерията!"
Принципно тази керамика, може да се е спукала още в началото на експлоатацията
Аз имам случай с чисто нови свещи Bosch които след 100км бяха изхвърлени в кофата и четирите заради това https://www.youtube.com/watch?v=QL33nCON36A
на обикновени свещи, кола само на бенз, градско...възможно ли е да са заминали и да имам проблеми понякога с паленето. Понякога пали от раз ,понякога повъртява стартера...
чудя се дали ме кръщават...чистихме датчик на колянов вал
Sec8200 написа: 12.08.2020, 15:38:39
на обикновени свещи, кола само на бенз, градско...възможно ли е да са заминали и да имам проблеми понякога с паленето. Понякога пали от раз ,понякога повъртява стартера...
чудя се дали ме кръщават...чистихме датчик на колянов вал