Анкета

Всичко за Шкода Супърб, произведен от 2015г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.

Какво мислите за Супърб 3?

Прекрасен!
96
82%
Можеше и по-добре.
9
8%
Ще чакам фейслифт!
12
10%

Общо гласове: 117

Аватар
Stenly

Škoda Фен

Анкета

Мнение от Stenly »

Много ми харесва, стилна и агресивна визия.
Аватар
nzlatev

Škoda Ентусиаст

Гараж: Škoda SuperB II Avant
2,0 TDI 170+ DSG
Škoda Yeti 1,2 TSI DSG
Škoda Fabia 1,9 SDI

Анкета

Мнение от nzlatev »

Не съм впечатлен толкова колкото от Ок3. Прекалено пластмасово излъчване за колато от този клас...
Аватар
odo

ŠKODA MASTER

Гараж: Х3 М40i

Анкета

Мнение от odo »

Чакам ФЛ или Кодиака.
Само двигателя е сигурен 2,0 TSI 4x4 [smilie=sarcastic.gif]
pepi

Škoda Фен²

Гараж: Octavia

Анкета

Мнение от pepi »

Аз съм със смесени чувства. На снимки е уау, на живо - "хубав е"
Особено в по-ниско оборудване с тези гумета.
Аватар
zzankov

ŠKODA MASTER

Гараж: Шкода Октавиа 2001
AQY
85kW/116 hp

Анкета

Мнение от zzankov »

Имах удоволствието да седна в този автомобил на Sofia Motor Show 2015.
Страхотен,огромен багажник.
Не че ще купувам,но сравних някои цени,Пасат В8 е почти на същата цена.
Ако Шкода искат да продават,да коригират цените.
Аватар
PRO

ŠKODA MASTER

Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC

Анкета

Мнение от PRO »

Аз мисля, че ценово разликата с пасата е същата като при предните поколения.
TSI Team
Аватар
PUF-PAF

Шкода Новак

Гараж: Оctavia 3 1.8 TSI 4x4 DSG 180 combi - синята птица :)

Анкета

Мнение от PUF-PAF »

zzov написа:Имах удоволствието да седна в този автомобил на Sofia Motor Show 2015.
Страхотен,огромен багажник.
Не че ще купувам,но сравних някои цени,Пасат В8 е почти на същата цена.
Ако Шкода искат да продават,да коригират цените.
Сядането не е кой знае какво, т.е. не се усеща нещо по-специално от предишния Супърб или пък от О3. Разбира се, по-широко е.

И аз така мислех за цените, ама Пасаторът направо се изхвърлят на места. На същото Sofia Motor Show 2015 имаше един изложен Пасат Олтрак - беше над 100 хил. лв [smilie=sarcastic.gif]
Аватар
Stuci

Škoda Racer

Гараж: APR Superb
Обратна връзка:

Анкета

Мнение от Stuci »

pepi написа:На снимки е уау, на живо - "хубав е"
Особено в по-ниско оборудване с тези гумета.
Много често се получава така. Когато пуснаха снимките от автоизложенията всички ахнаха (в т.ч. и аз) и не отчетоха факта, че за изложбите колата е свалена и е обута с 19" (аз като го написах и имаше настръхнали фанатици [smilie=sarcastic.gif] . За да докараш изложбената визия трябва афтърмаркет сваляне, което е рядко срещано упражнение при Супърбите, а ако не си си купил колата с 19-ски, след това си е маса парици с все гуменки за тях (поне за моя бюджет де). Обут с 16" изглежда все едно са разширили купето и са го сложили на старата база - гумите седят дълбоко в калниците... Безумие е човек да си купи Супърб 3 с 16", но май нямам право да съдя когото и да било, защото аз самият близо година карах с 16", макар и на по-малкия Супърб 2... При Супърб 3 обаче не е толкова трудно да постигнеш ефекта "на живо е уау", колкото е при Супърб 2.
PUF-PAF написа:
Сядането не е кой знае какво, т.е. не се усеща нещо по-специално от предишния Супърб... Разбира се, по-широко е.
[smilie=sarcastic.gif]
Моите субективни усещания говорят друго - точно позицията на седене на шофЕрската седалка е по-добра от тази на Супърб 2 - десният ми крак не опира дразнещо в средната конзола. Впрочем, ако трябва да бъда честен това е нещото, което и до ден днешен ме вбесява - не мога да си настроя така седалката, че коляното ми да не е притиснато...
goAPR
Публикувай отговор

Обратно към “Superb III”