Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Абе как може някой да поръча кола със светъл салон и тъмни колани?
"Ако виждаш дървото, което ще уцелиш след малко, това се нарича недозавиване; ако само го чуваш и усещаш, значи става дума за свръхзавиване" - Walter Röhrl
Гледам,в конфигуратора на Супърб,вече присъства волан като на Октавия 4.
Ся за файнъл едишън,предполагам,че преди да излезе Супърб 4 новостите от Октавия,ще се предлагат и в Супърб,което не е зле
igeorgiev82 написа: 24.07.2020, 21:19:36
Гледам,в конфигуратора на Супърб,вече присъства волан като на Октавия 4.
Ся за файнъл едишън,предполагам,че преди да излезе Супърб 4 новостите от Октавия,ще се предлагат и в Супърб,което не е зле
Да, вече по подразбиране ти го слага двуспицов с онези врътки като на О4 и доплащаш за триспицов. Ако искаш топ версията с подгряване, перфориран, DSG, GSM и радио цената е почти 700 лв. !
Има вече и опция отделна за три ключа срещу 56 лв и 100 за usb на огледалото.
И светлия салон идва с черни колани.
Тия дни спирах в гараж и реших, че колата до мен е октавия 4.
Основно защото видях грозния ръб на решетката до фара.
После загрях, че е супърб. Честно казано предната версия ми харесваше повече, а октавията със сигурност ми седи по-добре
мен пък този Супърб много ме кефи, заради фаровете и долу за мъгла. А хромирания елемент на L&K във въздухозаборниците отпред встрани направо изкъртва.
Единственото, което не ми харесва на "новия" Супърб е ръба на предния капак от фара до предното стъкло.
Много е грозен тоя ръб, а май на новата Октавия и на Скала е същия. На черна боя не личи, обаче на бяла ти вади окото от 20 метра. Знам, че са го направили за да спестят време и пари, обаче е толковаааа грозно.