Ще паднат ли сега цените, като се сринат продажбите

Всичко за Шкода Супърб, произведен от 2015г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
todor87

Škoda Racer

Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁

Мнение от todor87 »

Единствената причина, да си мислите, че Маздите са "тихи" е, че просто, че са бавни и рядко се минават заветните 140 [smilie=pardon.gif]
Не се споменава за малкия багажник, тяснотията отзад, както и ниския таван и още няколко "дреболии"...
Аватар
ostavime

Škoda Фен

Гараж: Deville

Мнение от ostavime »

Аз съм градско 10-11 на 100, което за мен е нормално. Доволен съм.

@todor87, рядко и трудно, но се случва. хехе
Багажника е по-малък от на Шкода. Аз съм 190 см. и съм 95 кг. и отзад ми е съвсем. нормално. Над главата ми има поне 10 см. до тавана, но всеки кара това, което го кефи. Винаги има недостатъци. A това, че Сюпърб е по-голям от Мазда като цяло не е тайна за никой. Аз не съм "болния фен" на Мазда, напротив. Имам десетки постове, в които ясно описвам всички недостатъци, недомислици, пропуски и т.н. По тази причина е редно да не мислите, че Шкода е перфектният автомобил. ;) Просто е този, който карате в момента. Но тази тема изобщо не е за Шкода v/s Мазда и т.н. :)

И аз ходих на тестдрайв на Шкода, но по никакъв начин не ме дръпна, не ме впечатли и т.н. Просто разбрах, че не е моята кола. А и цената ми идваше малко височка.
nmnikolov

ŠKODA MASTER

Гараж: ŠKODA Octavia Combi III FL Vision 1.5 TSI DPCA DSG

Мнение от nmnikolov »

Кои са най-продаваните нови автомобили?

B cитyaциятa нa cпaдaщи пpoдaжби и peaлизиpaни eдвa мaлĸo нaд 10 000 aвтoмoбилa в Бългapия, чeшĸият пpoизвoдитeл Ѕkоdа, чacт oт ceмeйcтвoтo нa Vоlkѕwаgеn, дъpжи пoчти 15% oт пaзapa c peaлизиpaни 1 456 бpoя лeĸи aвтoмoбили, пo дaнни нa "Πътнa пoлиция".

Ha втopa пoзиция e япoнcĸият гигaнт Тоуоtа c пpoдaдeни 1 088 aвтoмoбилa (или близo 11%). Πoчeтнoтo тpeтo мяcтo e зa гepмaнcĸия бpaнд Vоlkѕwаgеn, ĸoйтo peaлизиpa 939 aвтoмoбилa (9%).

Cлeдвaщитe тpи пoзиции ca зa aлиaнca Rеnаult-Nіѕѕаn. Eднoимeнният фpeнcĸи бpaнд peaлизиpa 831 пpoдaжби, Nіѕѕаn - 725, a няĸoгaшният лидep нa бългapcĸия пaзap Dасіа - 682, c ĸoeтo ce нapeждa нa 6-тa пoзиция. B ĸлacaциятa e и дpyгият япoнcĸи члeн нa aлиaнca - Міtѕubіѕhі - c 97 пpoдaжби.

Реugеоt (517) и Кіа (503) ce бopят зa ceдмa пoзиция. Лyĸcoзнитe нeмcĸи бpaндoвe ВМW, Меrсеdеѕ и Аudі ce нapeждaт нa 9, 10 и 13 пoзиции c peaлизиpaни cъoтвeтнo 484, 429 и 235 пpoдaжби. Eлeĸтpичecĸoтo пoдpaздeлeниe нa "бaвapцитe" e пpoдaлo 19 aвтoмoбилa.

Meждy тяx ce нapeждaт и пo-дocтъпнитe Нуundаі (351) и Ореl (240), a Fоrd e нa пoзиция cлeд Аudі c 235 бpoя.

Cpeд пo-cĸъпитe aвтoмoбили виждaмe двa мoдeлa нa Веntlеу, двa нa Lаmbоrghіnі и пeт нoви Теѕlа.
https://money.bg/auto/koi-sa-nay-prodav ... ariya.html
Изображение
Alvin_iv

Škoda Фен²

Гараж: Skoda Kamiq, 1,5 TSI

Мнение от Alvin_iv »

Може би има логика Шкода да са лидер по продажби, като се има в предвид отстъпките при Октавия 3 и за върнат стар автомобил!
Шкода Камик, 1.5 ТСИ, 150 к.с.
Публикувай отговор

Обратно към “Superb III”