Не е истина. А аз се оритеснявам, като ученичка, ако не мога да осигуря поне достоверна информация на клиент за някоя част
Трябва да си много дебелокож, за да я работиш тяхната работа.

Ами, вози много меко с 16ки балонки. За мен е като лодка (но това слизайки от РС къп). Мисля, че на по-високи скорости е по-шумен, но май долавям, че е от гумите. Влиза се и се излиза от колата значително по-лесно (първия коментар на жената). С лекота ускорява до към 100-110, очаквах да е по-мъртав. Скоростите са много къси и трябва често да ръгаш
Това за Еуратек или нещо европейски разписано за всички ? Предполагам, че ако изисквам замяна ще трябва вече с адвокат да се действа, едва ли ще са толкова сговорчиви...Pijomir написа: 15.07.2020, 11:29:30 По гаранция ако до месец не ти оправят повредата, можеш да им изискаш връщане на парите или замяна
Член 113 от ЗЗП. Забравяте, че автомобилът е стока като всяка останала.digitalundgrd написа: 15.07.2020, 11:35:53 Това за Еуратек или нещо европейски разписано за всички ? Предполагам, че ако изисквам замяна ще трябва вече с адвокат да се действа, едва ли ще са толкова сговорчиви...