Всички други марки автомобили, мотори, камиони и т.н.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
igeorgiev82, ей нямаш пропуск
заради еврохолд вече не ща Мазда, беше ми интересно каква е и колко й иска колегата.
Сега ако ще купувам Меган РС без да го мисля...никакви Мазди.
Може vRS ... чакалея две-три форумни на богати и уморени от скука колеги
@igeorgiev82, аз кола дето върви горе долу като 1.4TSI имам, за по-малка сума.
Колко ѝ искам ще погледна сега в Мобиле.бг и Мобиле.де, за да определя цена. Нямам никаква представа колко струва в момента. Днес отивам да я измия, за да я снимам и я качвам.
ostavime, пусни линка после тук. Колата е хубава, ако и цената е хубава ще я продадеш лесно. Мазда е ценена марка, а твоята е топ топ като чета. Към какво си се насочил, Супърб ?(извини ако си писал и не съм проследил)
И аз така мисля.Докато взема ония боклук,къде се разваля само ,се развозвах със Мазда 3.Единственото положително и което ме втрещи е,че на 18-ки вози по меко и комфортно от Октавия на 16-ки
igeorgiev82, аз като видях Такуми за 65 хил не спах два дена...честно, много ме кефи на дизайн, вътре има спартански лукс, като за мен. Дървени апликации и т.н. Атмосферният двигател за мен е плюс, но скоростната е стара като технология.
Както и да е, не искам да я мисля, че ги крадат, отделно сервиза е скандал.
Мисля, че ако ще давам 65 предпочитам сякаш да е vRS.