Колата стана на 50 000 км.
Няма човек, който да съм возил и да не му е допаднал този автомобил, вярно сигурно половината от възпитание са го казали, но все пак никой не съм питал "харесва ли ви".
Аз съм изключително доволен от тази кола. За 50к км., освен проблема със задните накладки (което за мен е дреболия), на всякъде може да се случи сбъркана партида - друг проблем не съм имал. Колата освен за масло и филтри, не е посещавала сервиз за друго. Тук вече знаете, че обичам да си настъпвам колата и се кара юнашки, надявам се ако има друг проблем да се покаже в гаранцията.
Разхода няма да коментирам - не съм мерило. Няколко дни пробвам специално заради Миро, да карам на ЕКО в София, под 8.8 не мога да падна градско. Моя нормален разход градско е около 10. Извънградско редовно съм под 7/100, което е страхотно за такава голяма кола, автоматик и 4х4. Поне аз така мисля

.
DPF - изобщо няма да го коментирам, до сега не съм разбрал че го има.
Има някакви леки скърцания тук и там, за мен дреболия. Коли за по 300к. ги имат.
Ако сега имам възможност, отивам и взимам новия, без изобщо да гледам какво ще предложат другите марки за същите пари. Само джантите ще му сменя, че тези черните са абсолютно потрес

.