Здравейте.
Тъй като при нелеп инцидент отпрах кората под двигателя/пластмаса/, барабар
със страничните, сега трябва да мисля за нова. Та метална или пластмасова е
за предпочитане, гледам, че в олх се продават някакви метални но доколко пасват
на фабричните отвори не знам.
https://www.olx.bg/ad/metalna-kora-za-g ... 88ep8.html
Пластмасовите гледам, че се водят шумозаглушителни, но сега като карам разлика
в шума не виждам. Та ако някой сподели мнение ще съм благодарен.
Кора под двигател. Метална или пластмаса. Откъде?
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- SHQ
- Гараж: Octavia I L&K 1.9 TDI 110hp
- joro_kem
- Гараж: Octavia I Tour 1.9 TDI Octavia III FL 2.0 TDI
Кора под двигател. Метална или пластмаса. Откъде?
ако питаш за октавия 1, аз закупих метална кора от ЕМ комплект и съм много доволен. потърси ги обаче в олх, щото цените има там са по-ниски, отколкото в сайта на фирмата. каквато и да купиш, гледай да има отделно капаче под масления филтър за по-лесно обслужване.
п.п. разлика в шума няма, моята е 1.9 100 к.с. помпа дюза
п.п.п. при мен страниците бяха здрави
п.п. разлика в шума няма, моята е 1.9 100 к.с. помпа дюза
п.п.п. при мен страниците бяха здрави