Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Привет колеги, днес си закарах колата за обслужване в Еуратек и като се прибрах вдигнах капака да проверя дали всичко е наред и ми направи впечатление, че горивния филтър е различен от предния който ми бяха сложили. Мисля, че предния беше някакъв сив цвят ако не се лъжа а този е черен. другото което забелязах е, че номера на филтъра се различава от номера който пише на корпуса за горивния филтър от корната страна. Ще прикача снимки на които се виждат добре и двата номера. Моля по-компетентните колеги да се изкажат. Благодаря!
Последно промяна от 5rovaliev на 01.07.2020, 22:11:03, променено общо 1 път.
@JORDITO, преди да изтрия темата ти ми отговори! Тъкмо бях проверил в google , Благодаря!
Имам и друго питане проверих сервизния интервал в settings и ми се струва, че не са го рестартирали а си стoят стойностите които по погрешка ми рестартираха когато ходих преди месец за инспекция без смяна на масло.
Последно промяна от 5rovaliev на 01.07.2020, 21:45:47, променено общо 1 път.
КОРПУСА НА ФИЛТЪРА - отделна част, съответно отделен парт номер
КАПАКА С ТРИТЕ ЩУЦЕРА - отделна част, съответно отделен парт номер
ФИЛТЪРА - елемент , отделна част, съответно отделен парт номер.
Филтрите основно се сменят най-често и имат постоянни ревизии на номерата.
Нещо неясно относно филтъра има ли?
ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
Както писах и по-нагоре разбрах за какво става въпрос относнто филтъра, първо се стрестнах, но човек няма как от всичко да разбира. Притеснява ме само сервизния интервал който споменах също.