Темата за моята кола - Superb II FL - sonnyer
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Темата за ... надявам се моята кола - sonnyer
Ок
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
Тук не е точната дума “усещам” - той вибрира целият волан
. За мен, не става за каране така. Аз също бих откачил!
-
Audirulzz
- Гараж: Skoda Octavia 3 estate 1.8tsi 4x4 stage 4 - depresses Georgi Milev
- Обратна връзка:
Що изобщо се занимаваме всички нямам идея.Ако беше такава барбалея плащач,досега да си сменил квото е необходимо и да си забравил за проблема.sonnyer написа: 24.06.2020, 20:43:49Имаш предвид дали някой я е карал и е усетил проблема ? Да, майсторът ми, а иначе двама колеги от форума возих и го видяха и усетиха. Ако питаш дали попринцип някой ми кара колата, жена ми я кара понякога, но щеше да ми каже със сигурност ако е направила пакост.Ако имаш конкретна оферта, заповядай. Ако пък искаш да пробваш да финансираш оправянето и после да ти го платя двойно, понеже изглеждаш убеден, пак заповядай.На 26.07 съм на сватба във Варна. На другия ден си тръгвам. Ако мислиш, че може да ѝ обърнеш внимание, може да се разберем.![]()
П.С Всички имаме разходи,не само ти
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Audirulzz, иска само да му платиш ремонта де
Ще я покарам,ще видим какво става
На събора ще идва ли?
Ще я покарам,ще видим какво става
На събора ще идва ли?
GUNTER SERVICE

- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Добре де, нали темата е за мнения и ако може да се помогне.
Като дойде във Варна я виж и ако можеш помогни му.
Ясно е, че малко отиде в батака: Колегите насочват 2-3 варианта, майсторът казва НЕ , ама пък не намира и той решение и става малко "омагьосан кръг".
Нормално е, колегите и те да се "засегнат", защото искат да помогнат.
Като дойде във Варна я виж и ако можеш помогни му.
Ясно е, че малко отиде в батака: Колегите насочват 2-3 варианта, майсторът казва НЕ , ама пък не намира и той решение и става малко "омагьосан кръг".
Нормално е, колегите и те да се "засегнат", защото искат да помогнат.

-
Audirulzz
- Обратна връзка:
Няма проблем.
Имаме сделка.
Идваме при теб (@bega4kata, )сменяш двете полуоски в комплект с каретата с каквито аз кажа.
Ако проблема е налице отново,поемам всичко разходи аз.
Ако се отстрани проблема,отиваме при нотариус да ми я прехвърля направо?
Последен уточняващ въпрос.
Майстора ти как е гледал ходова част и карета/полуоски?В работно положение на изброените или на повдигач/крик?
Имаме сделка.
Идваме при теб (@bega4kata, )сменяш двете полуоски в комплект с каретата с каквито аз кажа.
Ако проблема е налице отново,поемам всичко разходи аз.
Ако се отстрани проблема,отиваме при нотариус да ми я прехвърля направо?
Последен уточняващ въпрос.
Майстора ти как е гледал ходова част и карета/полуоски?В работно положение на изброените или на повдигач/крик?
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Щом има трепети и при леко натискане на спирачка,нещата отиват във съвсем друга посока
,но това до сега беше премълчавано.
Абеее...не става така инт.пространстото...
Абеее...не става така инт.пространстото...
GUNTER SERVICE

-
Audirulzz
- Обратна връзка:
Aaaa сега трепери и при спиране,накрая ще се окаже и че подпрян бордюр има и нещата ще си дойдат на място
![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
-
vassil_p
- Гараж: Superb II FL, Octavia I
Здравей колега,
Както коментирахме когато спомена за проблема и аз ходих по твоите стъпки дълго време, проблема с тресенето се появи при смяна на летни/зимни гуми с джанти. Мъките бяха по постоянно ходене при доверени гумаджий, множество комплекти джанти и гуми, даже си купих чисто нови железни джанти, както и ЕТ, тъй като колата тогава бе още гаранционна. Всичко по окачването беше ОК, мога да добавя, че дори аз смених и предни дискове тъй като имаше доста странен ръб от вътрешната страна, който беше набеден – това не помогна. В момента имам тресене само на зимните гуми, с летните го нямам много рядко се усеща нещо но разликата със зимните е огромна. И двата комплекта минаха въпросният баланс в примекс, но зимните гуми/джанти не се оправиха, там ми казаха че имам проблем с едната гума, нищо че параметрите са в жълтата зона. Не знам дали конфигурацията има значение, аз съм 4х4 ръчка същата 2015г. Дали си слагал гуми/джанти от друга кола като нашите, която няма проблем?
Както коментирахме когато спомена за проблема и аз ходих по твоите стъпки дълго време, проблема с тресенето се появи при смяна на летни/зимни гуми с джанти. Мъките бяха по постоянно ходене при доверени гумаджий, множество комплекти джанти и гуми, даже си купих чисто нови железни джанти, както и ЕТ, тъй като колата тогава бе още гаранционна. Всичко по окачването беше ОК, мога да добавя, че дори аз смених и предни дискове тъй като имаше доста странен ръб от вътрешната страна, който беше набеден – това не помогна. В момента имам тресене само на зимните гуми, с летните го нямам много рядко се усеща нещо но разликата със зимните е огромна. И двата комплекта минаха въпросният баланс в примекс, но зимните гуми/джанти не се оправиха, там ми казаха че имам проблем с едната гума, нищо че параметрите са в жълтата зона. Не знам дали конфигурацията има значение, аз съм 4х4 ръчка същата 2015г. Дали си слагал гуми/джанти от друга кола като нашите, която няма проблем?
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
Сложи от моята. На моята и двата комплекта /негови и мой/ не трепват! На неговата и двата водят до вибрации!
- nrayanov
- Гараж: Mitsubishi Outlander 2.0 MiVEC CVT Instyle 4WD MY2020
Toyota Corolla 1.4 D4D Hatchback MMT SOL 2WD MY2005 - Обратна връзка:
Значи, ще се намеся съвсем ни в клин, ни в ръкав и ще ви кажа, че семейната Тойота тресеше при спиране миналата година. Мислих че са гуми, джанти, какво ли не. Накрая смених биалетките и накладките и се оправи. ![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
- sonnyer
- Гараж: Kia Sportage NQ5 1.6 T-gdi 150ps Manual-6 speed
Ex: Skoda Superb II FL CFGB
Няма да успея или ако ще успея ще се знае в същия ден и ще е за няколко часа.
то това е проблема. Човека ми прави няколко коли от 4-5 години. Сега казва, че за него не е там проблема, не че не може да ги смени ако му хдам съответната сума.
Къде да посоча IBAN ?
тук не мога да отговоря категорично. Предполагам, че разглобени.Audirulzz написа: 24.06.2020, 21:35:52 Последен уточняващ въпрос.
Не съм премълчавал. За мен е толкова нищожно, че не съм мъ обърнал голямо внимание. Имал съм проблемни дискове и г/д знам какво е, но може и това да има връзка. Ето, знаеш и това.
търпелив човек съм. Ако имаш още капацитет, изсипи го в един пост и да си намериш друга тема ?!
Изрично го помолих да прегледа всякакви такива части по окачването, защото съм чувал за тресене от тампонче по ходовата част.
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
това е абсурдно
GUNTER SERVICE

-
Audirulzz
- Обратна връзка:
Окачване и ходова част не се гледат разглобени или на крик,а в работно положение.На земята.
Така,че сменяй майстора и тогава търси как да си решиш проблема
П.С не ми остроумничи,че такива неща ще ти изсипя,че няма да стъпиш повече тук![punish [smilie=punish.gif]](./images/smilies/punish.gif)
Така,че сменяй майстора и тогава търси как да си решиш проблема
П.С не ми остроумничи,че такива неща ще ти изсипя,че няма да стъпиш повече тук
![punish [smilie=punish.gif]](./images/smilies/punish.gif)
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Като я вдигнеш на подемник и никакъв луфт на каретата не може да видиш, както и много други неща по окачването!
GUNTER SERVICE