Ако някой се е чудил за какво са тези квадрати...
Как работи "Асистент за паркиране"
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- todor87
- Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁
-
gokata-
- Гараж: Elroq 85 Sportline 2026
Volkswagen Caddy 2010
Kamiq Vision 6M CNG 2022 - Обратна връзка:
Един от тези "някой" съм аз. И просто си се чудя защо не съм го проучил до сега. Е ми щото не ми е проблем паркирането, повече е за съпругата. Но ще го проуча още утре. Благодаря "todor87".todor87 написа: 31.05.2020, 14:13:32 от todor87 » 31.05.2020, 14:13:32
Ако някой се е чудил за какво са тези квадрати...
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
Тези квадратчета ги имам, значи ли че имам?
-
slug
Тези квадратчета ги имам, значи ли че имам?
Друг проблем,резервоара е празен.
Колата си има огледала за виждане.\странични и средно/.
Те са като обиците на ``повече е за съпругата..````
Друг проблем,резервоара е празен.
Колата си има огледала за виждане.\странични и средно/.
Те са като обиците на ``повече е за съпругата..````