Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Колата ми днес се разхожда из София без ключът да е вътре. Запалих я и предадох на колега да ходи да върши работа, без да се усетя, че ключът ми е останал в джоба. И той не се е усетил, когато му е изпищяла, а явно нотификацията не е постоянна, поне звуковата не е. Та сега сме се разбрали да не я гаси и се надявам да се прибере благополучно, но изглежда, че няма да има проблем.
Изключителна глупост. Нямам идея при всички марки ли е така, Лансъра също беше така. Ако не я загаси няма проблем. Защо изобщо колата работи повече от 1 мин. без ключа да е там? Не е ли това идеята...
Да, странно е. Може би идеята е, че ключа може да "аварира" докато ди караш, да му падне батерията или да загуби връзка по някаква причина, а колата да не те остави съвсем без опция да се предвижиш.
Така е при всички! За т’ва лесно се краде с “безключовото”! Просто изписква, за да предупреди и...толкова. Палят я и вече не им трябва ключ. Закарват я където трябва и след т’ва не им пука, колко време ще отнеме да я запалят, ако въобще ще остава цяла.
odo написа: 12.06.2020, 12:57:18
да изключи старт/стопа, защото после няма да запали.
Прибра се успешно. Не съм сигурен, дали не му е гаснела по кръстовищата, защото аз инстинктивно с качването в колата изключвам старт/стоп и съм го направил, или пък системата не работи, когато няма ключ. Трябва да го изтествам...
С бутон е, обаче бутона е на таблото, а не на мястото на ключа. На мястото на ключа има една много евтина пластмаса... Добре, че не я виждам постоянно.