Искам да подам оплакване във връзка с отстраняване на технически проблем, свързан със заключващия механизъм на заден ред седалки на Шкода Октавия. (Проблемът се състои в това, че механизмът за заключване на задните седалки вибрира по време на движение и издава неприятен тракащ шум). След предаване на автомобила в сервиза на Шкода-Плевен ми беше обяснено, че са запознати с този тип дефект и знаят как да го отстранят – поставят специално уплътнение, което се вгражда на по-новите модели на Шкода. След отстраняване на дефекта от страна на техническото лице ми беше предоставен тест драйв, в който да установя липсата на шум в купето на автомобила, без да бъда запознат реално с използвания вид уплътнение. Освен това ме увериха, че са поставили уплътнения и на двете седалки, което, както се вижда от приложените по-долу снимки, не е така! При установяване от моя страна на начина, по който са отстранили техническия проблем обаче, виждам, че сервизният техник е ползвал текстилна изолация за авто кабели. При провеждане на телефонен разговор и въпроси от моя страна, долуподписаният приемчик ме уверяваше, че това бил единствения начин за отстраняване на проблема.
Искам да попитам официално Шкода: Това ли е решението за отстраняване на такъв технически проблем? Искам да подчертая, че то е временно, защото, както се вижда от снимките, поставената изолация се е разкъсала от едно двучасово пътуване. Ще трябва ли на всеки 3-4 месеца да пътувам до сервиз на Шкода, за да се подменя разкъсалата се изолационна лента?

![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)