Колега, това е супер! 2017, когато купувах Авенсиса, ми дадоха 2 ключа
Кога си купи твоята?Аз взех Супърба януари тази година и ми дадоха само 1 ключенце...Да не би да има промяна в политиката със застрахователя? Ще ги питам в понеделник....
Колега, това е супер! 2017, когато купувах Авенсиса, ми дадоха 2 ключа
Виждал ли си разглобен 1.8VVTI ? ГРМ е кошмарен, да се чудиш как работи и как не се разваля.Sec8200 написа: 07.12.2019, 12:02:30 .п. Авенсисът като го пуснеш за продажба пиши и тук. Има хора още търсят красотата и спокойствието на атмосферен бензин..
Колега, напълно споделям мнението ти!
Колега, това е твоята гледна точка! По тази логика колко от екстрите/детайлите по съвременните автомобили трябва да махнем! Аз автомобил без турбина не бих искал да карам вече - за мен това не е екстра, а задължителна част от двигателя. Въпрос на предпочитания! Като се сетя каква мъка бяха изпреварванията с атмосферния двигател на Тойотата...
Колегата тъпърва ще изпитва това удоволствиеdr_rado написа: 11.06.2020, 09:41:14 Като се сетя каква мъка бяха изпреварванията с атмосферния двигател на Тойотата...
Колега, нека първо ти честитя новата придобивка! Искрени пожелания за безаварийни километри, изминати с удоволствие!!!nrayanov написа: 11.06.2020, 18:38:31 И аз от ревюта си бях наумил, че атмосферен със CVT кутия е смърт, но явно Мицубиши са успели да измислят нещо по-въпроса. Реагира доста по-бързо и предсказуемо от стар дизел с турбина и турбо лаг.