Здравейте Колеги,
От доста време имам неприятен шум (като на много леко открехнато) от шофьорската врата при скорост над 110-120. От ЕТ се опитаха няколко пъти да ми регулират вратата, но или беше по-зле или пък същото. Леко дразнещо е да се шофира така, та въпроса ми е, някой имал ли е подобен проблем и дали го е излекувал? Говорим за S2 FL.
Шум от шофьорската врата
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
vassil_p
- Гараж: Superb II FL, Octavia I
- sve
- Гараж: Roomster 1.4 TDI 80 hp
Superb II 2.0 TDI 170 hp, 4x4, 6DSG
Superb III 2.0 TDI 190 hp, 4x4, 6DSG
- stefan L
- Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.
Шум от шофьорската врата
Свистене от горния ръб на вратата?
-
vassil_p
Шум от шофьорската врата
Мисля, че точно от там идва някъде.
- stefan L
- Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.
Шум от шофьорската врата
Преди доста години имах същия проблем с едно японско возило. При смъкнат прозорец и отворена врата, напънах горния заден ъгъл навътре. От първия път не стана, но от втори , трети - заспа.
-
vassil_p
Шум от шофьорската врата
Говорим за този ъгъл и тази посока като на снимката нали? Или към купето? stefan L написа: 21.05.2020, 09:15:45 Преди доста години имах същия проблем с едно японско возило. При смъкнат прозорец и отворена врата, напънах горния заден ъгъл навътре. От първия път не стана, но от втори , трети - заспа.
Последно промяна от vassil_p на 21.05.2020, 09:58:47, променено общо 1 път.
-
vassil_p
Шум от шофьорската врата
Онзи ден пробвах, но резултат нямаше.
Ще пробвам пак края на седмицата, понеже имам пътуване по магистрала.
Ще пробвам пак края на седмицата, понеже имам пътуване по магистрала.