Впечатления от сервизите, които посещавате за вашата любима Шкода. Теми на Партньорите на СНЦ ШФБ
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Във връзка с почти пълната карантина, която е наложена от МС, а и предвид завърналата се зима Ви информирам, че има възможност да получите своята застраховка/вноска на посочен от Вас адрес в гр. София.
Бъдете здрави и се пазете!
Е COVID истерията май попремина, зимата още повече, но предложението за доставка до адрес остава, приятели!
Имам казус от днес.
Колата е КИЯ Спортидж на една година лизингова. Миналата седмица заведох няколко щети на паркинг /козметични/ застрахователя е ЗК БУЛСТРАД. По надлежния ред избирам сервиз /Лазурит сервиз/ Дняс някакъв шушляк от КИЯ звъни на жена ми и я информира, че ако не си правиме колата в официялния сервиз ни пада цялата гаранция на автомобила.
Утре отивам да ги видя тия спортисти що за право четат.
Просто искам да съм на 100% сигурен в правотата си.
Лизингова ли е задължително се прави в официален представител.
При нас (В Еконт) При минати през лизинг над 1000 автомобила (смея да твърдя,че можем да го играем корпоративен клиент) отпаднаха гаранцийте на 2 буса и 1 баничарка.
Говорим гаранция за боя и тенекия.
И ние сме застраховани в Булстрад,даже не ни и питат.Директно се вади Възлагателно писмо за официален представител
До @bobo80 - Докато Автомобила е в Гаранция (и Собственика иска да продължи да има Гаранция) - задължително в Официалният Сервиз. Интересно от къде "KIA" знаят, че Автомобила е за ремонт. Ако Застрахователя им е казал, защо го е направил?
bobo80 написа: 20.05.2020, 20:44:34
Имам казус от днес.
Колата е КИЯ Спортидж на една година лизингова. Миналата седмица заведох няколко щети на паркинг /козметични/ застрахователя е ЗК БУЛСТРАД. По надлежния ред избирам сервиз /Лазурит сервиз/ Дняс някакъв шушляк от КИЯ звъни на жена ми и я информира, че ако не си правиме колата в официялния сервиз ни пада цялата гаранция на автомобила.
Утре отивам да ги видя тия спортисти що за право четат.
Просто искам да съм на 100% сигурен в правотата си.
Здравей колега,
Виждам, че доста са се включили със съвети и препоръки, относно твоето питане. Мнението ми се препокрива с тяхното - докато колата е лизингова /т.е. ти си лизингополучател/ собствеността не е твоя и собственикът има право да определя редът и мястото за ремонт на собствената му вещ. Надявам се да останеш доволен от бояджийските услуги в КИА!