Окачване

Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2004г. до 2013г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
mischoka

Škoda Фен²

Гараж: в търсене

Окачване

Мнение от mischoka »

Някой да знае дали оригиналните пружини на Ок2 РС стават на обикновенната и дали има значение дизел, бензин дали е комби седан, и ако е фейслифтова?
Знам че свалят с 12мм което не е много но все пак е нещо.
Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196
Обратна връзка:

Окачване

Мнение от bega4kata »

Стават на обикновената.Няма значение ф.л.
Има зн.дизел,бенз.,комби,лифтбек.
GUNTER SERVICE
Изображение
ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Аватар
BlackPearl

Site Admin

Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2

Окачване

Мнение от BlackPearl »

Както каза Сами, има значение дали е седан или комби. За горивото (модификация/мотор)- също има значение.
Можеш да сложиш, но няма да стоят като тези които са предписани за твоята модификация.
Изображение
mischoka

Škoda Фен²

Гараж: в търсене

Окачване

Мнение от mischoka »

BlackPearl написа: но няма да стоят като тези които са предписани за твоята модификация.
Ако смятате че нищо няма да направя да не се пробвам само излишно. Малко ме е страх от ейбаха да не стане прекалено ниска, не съм виждал такавана живо, на снимките изглежда супер но е друго на жио да се види.
Аватар
VALDO

Site Admin

Гараж: Škoda Octavia L&K 1.8TSI DSG
Yamaha Neo's 50 4T
Honda Forza 350
Toyota Corolla 2.0 Hybrid
Honda XL750 Transalp
Обратна връзка:

Окачване

Мнение от VALDO »

Ми то е ясно колко ще стане. От Клиренс 14см на 11см.
Изображение
Аватар
BlackPearl

Site Admin

Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2

Окачване

Мнение от BlackPearl »

Нямах това в предвид.
А това че.....ейбах с предписание за твоя модел/двигател ще стои по добре отколкото от ейбах на РС например.
Изображение
Аватар
Stenly

Škoda Фен

Окачване

Мнение от Stenly »

И според мен задължително трябва да е каталожния номер точно за твоя модел. Аз сложих Eibach Pro-kit преди около 3-4 г. Колата беше на около 30 000 км. За моя номер чаках три месеца доставка при вносителя Руди 96, накрая почовете ми направиха страхотна отстъпка поради причиненото неудобство. После газ от София до Варна, бам при Сами, сложи ги, смени тампоните, изчисти турбината, направи ремап и си взех новата кола :)

Ако на някой му трябват оригинални пружини за 1.9 105 коня да свирка :) карани са само около 30 хил. км.
Публикувай отговор

Обратно към “Octavia II”