Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
The Hooligan написа: 11.05.2020, 18:55:36
обаче предницата е много грозна
Няма спор Маджо, бяло с хром е тъпотия голяма. Изобщо хрома осира много предницата. Някои цветове + черен пакет правят нещата много по-различни. За мен лично най-добре е червен РС с черен пакет.
"Ако виждаш дървото, което ще уцелиш след малко, това се нарича недозавиване; ако само го чуваш и усещаш, значи става дума за свръхзавиване" - Walter Röhrl
Всичко с черен пакет изгежда по-добре.
Като почнат да слагат хромирани детайли на такъв тип коли - изглежда точно като на свинче-звънче.
А на тая новата по принцип и е по-грозна муцуната с тая решетка и форма на зурла, и като и сложат и хром, се набива на очи още повече - все едно грозни джуки, подчертани с ярко червило.
Проблема не е в хрома, а в това, че снимката с Томас е на истинска кола. А отдолу са някакви VRS-ки рендвани на компютър - нямащи нищо общо с реалността. Свалени са с 10см, джантите са с офсет 0 и т.н. Отделно перспективата при рендериране е все едно камерата е много отдалечена - такова е трасирането на обектите. При снимка с камера пък е обратното, получава се леко изтумбване когато си близо. То и с окото е така де.
Баш си е в хрома проблема. Ако не беше в хрома, нямаше всичкия тунинг да минава през отстраняването му
Просто на този клас автомобил не му подхожда хром, както не му подхожда и махагон вътре или прекаляване с пиано лак. Изглежда като неуместен опит да се вдигне класата...
Отделно, че колата си има кофти дизаин на зурлата и хрома ти фокусира погледа точно върху този елемент.
vRS, изглежда много добре на картинка, но да видим един на живо! Има много агресия в предницата и това радва. За съжаление, цената ще е доста висока. Щом Focus ST е в порядъка 60-70, не вярвам Оctavia vRS, да е по-евтина!
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
maiden написа: 12.05.2020, 14:55:51
VRS-ки рендвани на компютър
Ако не си разбрал, RS-ката я показаха на живо от Женева. Въпреки, че изложението не се състоя. Колата получи видео премиера. Ето, пусни си клипа. И нито е свалена с 10см, нито джантите са 0 офсет. https://www.skoda-auto.de/news/news-det ... avia-rs-iv
"Ако виждаш дървото, което ще уцелиш след малко, това се нарича недозавиване; ако само го чуваш и усещаш, значи става дума за свръхзавиване" - Walter Röhrl
При така зададен въпрос - не, не ми харесва. Не ми харесват джантите, не ми харесва, че е повдигната (защото това е хибрида и заради батерията е по-висок от нормалната RS-ка).
Исках да обясня на колегата, че модела беше представен и че не са само рендери из нета.
На мен RS-ката много ми харесва като визия и може да си купя една такава, ако нищо не стане с оня жълтия електро-концепт.
Много големи като диаметър колела ще има. Това е добре за возията донякъде. Съдя по размерите от данните в ценовата листа. 225/55/17. То това е по голяма гума от Суперба
Не зная като визуална хармония ок.ли ще е? Заради големия диаметър 225 ще тънеят бая.
А тези с железните и 205,направо ще са уроди. Високи, с хром зурла и тънки и на вътре каруцоподобни голела.
Рс-а ОБАЧЕ, ще става много красив с изнесени и широки 20 цола джанти с 255 гума + допълнително ниско окачване. Само че ще тежат пък. И идва проблема с 340 мм.дисковете-малеят.
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
М даааааа
Всичко е със строго финансова цел.
Масовките 225/45/17 са без пари вече, а този размер е сеч.
Карам го на Олроуда и знам за какво иде реч.Лапаница искат да има
ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣