Sec8200 написа: 10.05.2020, 22:24:08
@odo, 8кс повече, без GPF .. има ли смисъл но кажете, вероятно ще е малка
@digitalundgrd, днес ходих да покарам по завои към Своге/Лакатник и Трофито тъкмо се връщаше следобяд. След него имаше оранж Меган, но май не беше ти, беше номера с 18**. Мисля,че бяха ходили да се мятат по завоите, там е супер. Баси пакета бяха - няма как да се объркат, а на тези завои са много в свои води.
@odo, ще има сверяване със С3 272 няма никакъв проблем. Ще ти пиша ЛС, когато има среща, ако си свободен и имаш желание за лаф/даване на газ
@Sec8200, не е толкова страшен GPF-a... Вдигат леко налягането или слагат малко "по-рошава" турбина на "затапения" модел и всичко е точно
Колкото и да мрънкаме, явно добре си върши работата, защото вчера застанах до ауспуха на Реното и при форсиране на място това, което излиза от него няма абсолютно НИКАКВА миризма, направо чист планински въздух аххаха. На бензинови коли с катализатор, но без ГПФ пак се долавя някаква "химическа" нотка в отработените газове, а на бегачките от старата школа направо ти падат зъбите/люти на очите, ако седиш на по-малко от 2 метра зад тях, докато форсират
![crazy [smilie=crazy.gif]](./images/smilies/crazy.gif)
Любимата ми миризма, придружена с мирис на пушещо феродо и разтопена гума хахаха
Относно карането, вчера ми предложи момчето с Трофито да покараме до пещерата Леденика, събират се група ентусиасти и дават газ по различни маршрути, но предпочетох барбекю с бира в планината с добра компания
![beach [smilie=beach.gif]](./images/smilies/beach.gif)