Волан Skoda Superb II FL

Всичко за Шкода Супърб, произведен от 2008г. до 2015г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
sonnyer

Škoda Ентусиаст

Гараж: Kia Sportage NQ5 1.6 T-gdi 150ps Manual-6 speed
Ex: Skoda Superb II FL CFGB

Волан Skoda Superb II FL

Мнение от sonnyer »

Здравейте,

Имам голямо желание да сменя волана на автомобилчето ми. Вмомента е 4 спицов мултифункционален, без управление на DSG.
Желанието ми е да намеря 3-спицов, мултифункционален с управление на DSG.

Питанията ми са следните:
1) Волан от Octavia III или Superb III съвместим ли е със Superb II ?
2) Airbag-а от 4-спицов волан, съвместим ли е с 3-спицов и би ли паснал на волан от Octavia/Superb III? На пръв поглед изглеждат доста еднакви.

Според аксесоарите в сайта на шкода, воланът, който търся е с номер: 3T0 064 241 CWE

Предварително благодаря за съдействието !
Erix

Шкода Новак

Волан Skoda Superb II FL

Мнение от Erix »

Привет!
Виж тази тема. Очевидно е възможно и ако е така, не е особено трудно. Сменят се бутоните от 4-ри лъчевия волан и се слагат на трилъчевия. Само не разбрах пасва ли еърбега или трябва нов.

https://www.briskoda.net/forums/topic/ ... l-upgrade/
Публикувай отговор

Обратно към “Superb II”