Класически, редки и спортни автомобили. Теми свързани с Тунинг
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
dimibo написа: 19.02.2020, 15:08:14
Аз да питам за така наречения "Final drive ratio" дали някой се е заигравал да сменя пиньони с различни от стоковите коефициенти? Някой да го е правил с коефициент за по-бързо начално изстрелване или с коефициент за по икономично шофиране?
Навремето сме го правили на Лади.
4.44 диференциал от най-слабата възможна лада 2104 с 1.2 мотор на 21063 с 1.7 мотор - която стандартно е с 3.7. Лудница.
Ефекта е уау.
А най-лудото изпълнение, което съм виждал е на Панчугов. Караше една жигула с 1.7 разпилен на максимум мотор и 7 степенна правозъба кутия с правен диференциал с коефициент 5.5 или нещо такова. Максимална скорост 100-110, обаче ги прави на всякакви отсечки от типа на изкачване на Шипка - къса права 300 метра между 2 завоя, които се взимат с 40. Вървеше на равно с коли 300-400-500 коня тогава. Не точно на равно но практически няма разлика. Примерно на планинско Узана. Илия Царски с 600 коня Лансър дава 3:43 време, Панчугов с жигулата 3:51.
Панчугата е много луд и прави най бързите лади.
На Опела съм си правил такива неща, но там обратно. Слагах много к си скорости с малки дупки с дълъг диференциал.
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
E?
Ясна е работата, Октавията е известна.
Обаче си е на макса дет се вика.
Тоя Мерц е сток и 570кс и е 2тона.
С лекота отива на 750+ коня и даването на газ се обезсмисля.
Реално трябваше и старт от място да направят и щеше да е грозно.
ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣