Günter Service - гаражът на Сами! - Варна

Впечатления от сервизите, които посещавате за вашата любима Шкода. Теми на Партньорите на СНЦ ШФБ
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
skodko

Ретро Škoda

Гараж: Skoda 120 L/ Skoda Fabia 1.2 HTP/ BMW E28 520I
Обратна връзка:

Günter Service - гаражът на Сами!

Мнение от skodko »

Трябваше и един ремап и да й скочи мощноста почти двойно. [smilie=diablo.gif]
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
petko85petkov

Шкода Новак

Мнение от petko85petkov »

Минаха повече от 2 години откакто се запознахме със Самуил и Васко. След всички посещения, къде за регулярно обслужване, къде за непредвидени проблеми, реших и аз да напиша някой ред за момчетата от сервиза - едни от малцината запазили младежкия дух и мотивация за работа.
Въпреки, че не съм водач на Skoda/VAG автомобил, ми обърнаха внимание от първия път. Стори ми се странно! Не възлагах много надежди в началото, защото всички сме чували за "форумните майстори със самочувствие и редовни клиенти", но реших да опитам, с оглед на това през какви сервизи бях минал (все оторизирани) и на какви работи вече се бях нагледал.
За периода на обслужване и ремонти при тях колата вече мина успешно над 50хил.км. Иначе се ползва всеки ден, кога 20км, кога 200км, кога 1000км, различно, зависи за къде съм тръгнал, а се налага да се пътува често. Като изключим дежурните проблеми с ел.частта (така характерни за Z19DT мотора) всичко друго където са пипнали не са се повтаряли, но какво да се направи - понякога не всичко зависи на 100% от човека, каквото и желание да има, но малко хора го разбират. Изключително съм доволен от отношението, индивидуалния подход към всеки клиент, качеството на обслужване, маслата Пентосин. Като цяло рядко може да се намери място в БГ, където след като си вземеш колата, в багажника да си намериш всички подменени стари части - обикновено навсякъде идват едни черни неидентифицирани субекти с криминални подбуди и вземат частите за скраб и т.н. измишльотини (на такива се бях наслушал доволно преди това).
Та, да си дойдем на думата, Сами ме попита втория ли, третия ли път, не помня - тоя мотор не ти ли се струва малко пенсионерски? Знаеш ли как може да тръгне? Викам му - ами дай да го видим. Цялата галимация мина за 2 дена с обслужване на ангренажен и пистов ремък комплекти (понеже им беше дошло времето). Резултатът беше чувствителна разлика в динамиката на колата при същия разход! Не съм я мерил на Дино, не ме интересува колко е, имам пълно доверие на момчетата! WTF?! Защо завода производител не го е направил така, а де? И до днес нямам отговор на този въпрос, но и не ме интересува вече, сипвам и карам. Карам докато не почна да изтича нафтата и да пуши като за световно. Закарах я преди 2 седмици - "Ще я оставиш", казват, "ще я погледнем, сигурно е от рейла, ама трябва малко да се поразглоби". От поглеждането, та на разглобяване/сглобяване и тест преди да си я получа обратно. Е, спря да пуши и разхода се нормализира след тяхната навременна намеса. Като всеки път просто перфектни! [smilie=yahoo.gif]
Аватар
Архимандрит Дионисий

Škoda Мод

Гараж: SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 280 к.с.
Старата любов:
SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 190 к.с.
SKODA OCTAVIA 1.4 TSI
150 к.с.

Мнение от Архимандрит Дионисий »

Как посрещат Сами и Васко в сервиза. Предупреждавам, че следващите кадри не са за хора правещи диета.
20160412_154648.jpg
20160412_154656.jpg
Сами благодаря за прекрасната торта. браво
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
simo tdi

Škoda Фен

Мнение от simo tdi »

Оказа се, че Сами не само е добър майстор, ами и превъзходен сладкар. Кога му остава да прави и торти незная. Сигурно от Маджо е понаучил някои неща.Благодаря Сами , ТОРТАТА БЕШЕ МНОГО ВКУСНА!
Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196
Обратна връзка:

Мнение от bega4kata »

VIP клиенти,така ги посрещам.
GUNTER SERVICE
Изображение
ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
simo tdi

Škoda Фен

Мнение от simo tdi »

Както видя ние сме добри прасета и пак да ни поканиш!
Аватар
zar

Škoda Ludicrous

Гараж: О2 Scout ,Powered by NOx

Мнение от zar »

Оня ден бях в гаража на Сами и двамата със Васко ми смениха филтъра(дето го няма според пройзводителя),както и маслото на Халдекса.От Волво си става 1/1 и само вложката е по-къса ,като за целта Васко и Сами извадиха старата за да я сложим и на новия филтър.Филтъра се оказа яко зацапан и не се учудвам ,че се повреждат помпи понякога.Добре ,че Сами се усети и ни "светна лампата" по въпроса с готова рецепта!Ето снимките:
Доста гняс има по филтъра
Removed filter Haldex.jpg
Нов(от Волво) и оригинален Шкодов
Old vs. New.jpg
New filter completed by old bushing.jpg
Dieselgate Team member
simo tdi

Škoda Фен

Мнение от simo tdi »

Дойде време за смяна на масло и филтри, сменихме ги поговорихме си само за приятни неща и изведнъж се появи Ники Златев с бяла еклерова торта ,той Сами ниско бюджетни торти не яде, но признавам , беше мнооого вкусна, бяхме все хора на диета а торта не остана. Сами при тебе се заформя традиция с тези торти , не забравяй ,че духовно извисените хора трябва да са и физически красиви с тези лакомства ще ни развалиш осанките, но ако пак почерпиш няма да откажем!
Аватар
Архимандрит Дионисий

Škoda Мод

2.0 TSI 280 к.с.
Старата любов:
SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 190 к.с.
SKODA OCTAVIA 1.4 TSI
150 к.с.

Ето я и въпросната торта. Сами раздава форумните карти + парче торта.
20160512_125656.jpg
Доколкото знам обмисля за хладилна витрина за тортите, че нещо традиция започва да става.
Аватар
Архимандрит Дионисий

Škoda Мод

2.0 TSI 280 к.с.
Старата любов:
SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 190 к.с.
SKODA OCTAVIA 1.4 TSI
150 к.с.

simo tdi написа:Митак , ама беше вкусна а!
Да. А и с вас човек колко духовна храна приема не е истина. След среща в такава компания 2-3 дни съм зареден позитивно.
Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196
Обратна връзка:

Мнение от bega4kata »

Тази дребна цедка на клапана на канала за захранване на клапана за променливо газоразпледеление,може да създаде големи неприятности.Като смяна на клапани и верига.
GUNTER SERVICE
Изображение
ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Аватар
uboy

Škoda Photo

Гараж: O1 FL AGR 4x4
O2 FL BMM 4x4
S2 BMP

Мнение от uboy »

Какъв мотор е това ?