Разпознаване на знаци

Всичко за Шкода Супърб, произведен от 2015г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
SuperBlago

Шкода Новак

Гараж: Skoda Superb III Facelift L&K 2.0TSI 272hp
VW T-cross 1.6 TDI DSG 95hp

Разпознаване на знаци

Мнение от SuperBlago »

Здравейте колеги,

Моят супърб няма фабрично разпознаване на знаци. Имате ли идея дали тази опция може да бъде отключена от ЕураТек или пък да бъде кодирана без инсталация на допълнителен хардуер? Теоретично трябва да се управлява от камерата за line assist или не?
Аватар
niki4BG

Škoda Фен²

Гараж: В процес на търсене... LOADING

Разпознаване на знаци

Мнение от niki4BG »

Здравей!
Ако разполагаш с LANE ASSIST активацията би могла да бъде способна чрез VCDS, ако си с BOLERO и стандартната навигация, в противен случай ще има грешка. Ако не разполагаш с LANE ASSIST, може да се активира функцията за разпознавае на пътните знаци или по - скоро тези които са за ограниченията на скоростта, но ако си с Columbus и разполагаш със сателитна навигация ( стандартната за автомобила ). :)
Mоят автомобил:. LOADING... В процес на търсене!
Аватар
SuperBlago

Шкода Новак

Гараж: Skoda Superb III Facelift L&K 2.0TSI 272hp
VW T-cross 1.6 TDI DSG 95hp

Разпознаване на знаци

Мнение от SuperBlago »

Здравей,
Имам сателитна навигация. Инфотейнмънта ми е Amundsen.
Също така имам и line assist. ЕураТек предлагат ни активация, ако не може ли да ми препоръчaш някой, който може да свърши работа?
kograman

ŠKODA MASTER

Разпознаване на знаци

Мнение от kograman »

Това е една от най-ненужните екстри. Кефиш и се точно два дена, и после с влизането я гасиш като страрт-стоп бутона.
Someone's opinion of you does not have to become your reality
Публикувай отговор

Обратно към “Superb III”