Октавия 4 / Octavia IV - общо обсъждане на модела
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
michailid
Здравейте!
И аз следя за случващото се около О4 и вчера видях че вече я предлагат във всички граничещи държави на Чехия и вече има ревюта. Цените варират около 40 45 хил
И аз следя за случващото се около О4 и вчера видях че вече я предлагат във всички граничещи държави на Чехия и вече има ревюта. Цените варират около 40 45 хил
- joro_kem
- Гараж: Octavia I Tour 1.9 TDI Octavia III FL 2.0 TDI
заводите на vw вероятно ще започнат работа веднага след католическия Великден, което е много важно за много съпътстващи индустрии, част от които имат производствени мощности в България.
- intense
- Гараж: Octavia 3 FL 1.8 TSI DSG
Уточнявай валутата, че се стреснАх:)michailid написа: 03.04.2020, 10:58:33 Здравейте!
-
konstantin80
- Гараж: Megane III 1.9 dci
В Сърбия 1.5 tsi ръчка Стайл без нищо добавено е 46 к лева, а ако тръгнеш да добавяш ...intense написа: 03.04.2020, 12:14:16 michailid написа: ↑Здравейте!
Уточнявай валутата, че се стреснАх:)
- Pijomir
- Гараж: O3 FL 1.4TSI Style 2018г.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Aко и новия Суперб го направят толкова пластмасов вътре,се отказвам от марката.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

- ЦецоNOL
- Гараж: SKODA KAMIQ 1.5TSI MONTE CARLO 2024 - МРАЗКО
POR(N)SCHE CAYMAN GTS 4.0 718 2023 - YELLOWSTONE
AUDI A6 C5 ALLROAD - КАМИОНА - Обратна връзка:
Аз ще си замълча. ![search [smilie=search.gif]](./images/smilies/search.gif)

ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
bega4kata, Що бе, да не си решил да ставаш член на групата на чичаците? ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Бееееее.....
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Нищо не съм решил, просто следващата ми кола след време би трябвало да е по-добра от настоящата, а не по-дървена! В Суперб и Кодияк са ми надеждите
, тях поне да не ги насерат с тези евтини цигански икономии.Тя е мега зле тая пръчка, нищо повече няма от Скала. Твърда пластмаса и парцал по таблото. Само най-горната част е мека. Като при фабия 2!
GUNTER SERVICE

-
kograman
@bega4kata, си купиш накрая и ти Тойота, ама се дърпаш кат момЪ ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Someone's opinion of you does not have to become your reality
- The Hooligan
- Гараж: FreakOBoost
Тихо, че почти съм го навил за Фордkograman написа: 05.04.2020, 11:00:22 @bega4kata, си купиш накрая и ти Тойота, ама се дърпаш кат момЪ
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
- kalata
- Гараж: Octavia 2 Elegance 2.0 TDI-PD DSG, 2007
Тази на клипа е с базово оборудване бре. Ще има и по-луксозни. Но ще има и мрънкане що е толкова скъпа.
"Ако виждаш дървото, което ще уцелиш след малко, това се нарича недозавиване; ако само го чуваш и усещаш, значи става дума за свръхзавиване" - Walter Röhrl
-
mischoka
- Гараж: в търсене
Шкода много развалиха интериора. Аз като седнах за първи път в октавия 3 останах направо потресен, че корите на вратите са от чиста пластмаса, няма плат, мисля и при РСа беше така, но не помня вече. При голф 7 вратите са меки и с плат.
Според мен октавия 2 си остана с най хубавия интериор и седалки. Почнах да се замислям дали да не си купя една такава от последните само за удоволствие, ама дали ще се намери запазена.
Според мен октавия 2 си остана с най хубавия интериор и седалки. Почнах да се замислям дали да не си купя една такава от последните само за удоволствие, ама дали ще се намери запазена.
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Вратите на Октавия 3 и Голф 7 са абсолютно едни и същи! Задните са с твърда пластмаса в горната си част. Но целия тапет все пак е софт материл в по-голямата си част. Много ме дразни, че задните ги правят твърди за няква тъпа икономия. Още от ок2 фейслифт е тази тъпотия. Само най първите фейски на ок2 са с меки тапети и от зад-помпа дюзите.
И при Кодияка са твърди задните. При Тигуана също. При Тигуан 1 пак само първите са с меки-тоест еднакви пледни и задни врати. Моя е с дървените. Само Суперба остана с хубави врати и отпред и отзад.Както и Аудитата.Коооолко ще спестиш бе мама му стара...Вдигни и цената със 100 евро, ама не прави такива цигании.
И при Кодияка са твърди задните. При Тигуана също. При Тигуан 1 пак само първите са с меки-тоест еднакви пледни и задни врати. Моя е с дървените. Само Суперба остана с хубави врати и отпред и отзад.Както и Аудитата.Коооолко ще спестиш бе мама му стара...Вдигни и цената със 100 евро, ама не прави такива цигании.
GUNTER SERVICE

-
NRG
- Гараж: Октавиа 3 2.0D
Абе тия коли, не се произвеждат персонално за определен човек и неговите виждания кое как да е. Това е концерн, който всички знаете колко е голям, колко марки има под шапката си. Всики знаете и за позиционирането на марките в концерна. Незнам защо се впрягате и си мислите, как биха били по по добър начин нещата. Тия хора, се занимават с това от доста години и със сигурност са обмислени нещата преди да се появят на бял свят, особено пък за Октавиа.
На мен лично, О4 ми харесва много повече от О3. Всичко осъвременено в О4 ме кефи, ако щете и тъч лампиките в купето. Волана е невероятен, кукичките в багажника дори ми се виждат по удачни от двойните в О3.
На мен лично, О4 ми харесва много повече от О3. Всичко осъвременено в О4 ме кефи, ако щете и тъч лампиките в купето. Волана е невероятен, кукичките в багажника дори ми се виждат по удачни от двойните в О3.