Аз си я ползвам.didoya написа: 03.04.2020, 07:26:04 А и аз честно казано въобще не използвам самата навигация, всичко ми е от Android Auto - Waze, Google maps, Spotify.
Особено в страни със скъп роуминг.
Аз си я ползвам.didoya написа: 03.04.2020, 07:26:04 А и аз честно казано въобще не използвам самата навигация, всичко ми е от Android Auto - Waze, Google maps, Spotify.

По същият начин аз си ползвам моят с7е.Моят обаче е префлашнат.Дръпнах .apk-то от apkmirror. И си бачка без проблем.prvv написа: 03.04.2020, 10:44:11 Момчета, намерих си един стар самсунг s7, пише че поддържа мирор линк. Дайте някакви напътствия как да го подкарам на колумбуса. Мога ли да изкарам ютюб клиповете на екрана?
Аз пък да ти кажа, че не съм имал проблеми с Гугъл. Каквото и да напиша, винаго го намира и винаги ме води на абсолютно точното място, като винаги ми дава поне допълнителни 2 опции като маршрути, от които да избирам.Цецо75 написа: 03.04.2020, 10:48:59 Гугъла тръгнаха много мощно да газят преди 3-4 години и се очакваш е да убият всички други навигации... Обаче в един момент спряха, реално навигацията им не е мръднала като развитие от поне 2 години.
Като карти са ОК, но маршрутизаята им е гола вода, при все, че има онлайн данни, които другите нямат, имат огромно количество сметалки за изкуствен интелект, купища програмисти с опит по темата... Нямам обяснение, като, че ли по някаква причина, решиха да не завладяват тази пазарна ниша.
Теорията на конспирацията е, че предпочитат тихо и кротко да седят, без да се афишират излишно и да наблюдават кой къде ходи, кога спи, къде ебе...
Не че нещо, но защо си вкарваш таралеж в гащите. Това видео в колата е просто за гъзария да се похвалиш пред приятелчетата, че видиш ли имаш видео в колата. Надживейте тези "детски" истории. Най-много да се пребиеш някъде докато блееш в дисплея. Не знам, за мен е 100% излишно и пак казвам, че е само за да се изфукаш и ще ти омръзне за 3 дни, а и извинявай, ама не е най-сигурното да гледаш видео в колата.prvv написа: 03.04.2020, 10:44:11 Момчета, намерих си един стар самсунг s7, пише че поддържа мирор линк. Дайте някакви напътствия как да го подкарам на колумбуса. Мога ли да изкарам ютюб клиповете на екрана?
Дай линк.Stevek написа: 07.04.2020, 22:02:58 A може да се сложат и LED крушки за D3S, има и 70W 10000lm едната ...
На мокро май,майalexk написа: 07.04.2020, 22:20:35 В крайна сметка искаш да ми кажеш, че матричните фарове са по-зле от ксенона?![]()

Не съм ги записал във wish list-a. Засега не смятам да ги сменям, трябва да се "поизносят" наличните крушки в колата.
Ми не знам дали е смешно, но ксенона дава повече лумени !alexk написа: 07.04.2020, 22:20:35 В крайна сметка искаш да ми кажеш, че матричните фарове са по-зле от ксенона?![]()